ВЕЋИНА људи користи правило „тихо и брзо“ када је у питању секс. Многи су једноставно научени да буду тихи и да заврше са сексом што је брже могуће - а то је највећа грешка коју можемо да направимо.

Разлог за ово можда лежи у младости, када је самозадовољавање било нешто што смо морали да кријемо. Међутим, истина је да прављење звукова током секса чини нешто магично. У случају да те звукове почнемо да производимо и пре него што се ствари захуктају, обострано уживање је загарантовано.

Када дозволимо звуку да уђе у наш живот, сензуално задовољство се шири целим телом. Оно се буди и појачава наше сексуално узбуђење.

Извуците максимум из вашег вођења љубави уз ове савете:

1. Експериментишите са звуковима чак и пре него што почнете да се осећате узбуђено. Пробајте да дозволите звуку да постане почетак сексуалног уживања, а не само његов споредни производ.

2. Покушајте да видите да ли додавање оргазмичких звукова узбуђује вашег партнера. Кладимо се да ће полудети од среће.

Секси звукови могу додатно охрабрити партнера. У исто време навијате за њих и узбуђујете их. Секси звукови су секси. А када правимо срећне секси звукове током секса, то партнеру ставља до знања да уживамо у његовом додиру и вештини.

3. Секси звукови помажу нам да изађемо из главе и препустимо се телесном задовољству. Они умирују наш ум и престајемо да размишљамо. У сексу су кључна осећања, а секси звукови нам помажу да останемо у тренутку еротске повезаности.

Аутор: Женскикутак.рс