Пет најпопуларнијих секси снова - а ево и шта заправо значе

Новости Онлине

недеља, 03. 03. 2019. у 18:05

Пет најпопуларнијих секси снова - а ево и шта заправо значе

Depositphotos

Секс снови су чудна ствар, понекад их се сећамо до последњег детаља, а некад их моментално заборавимо као да се нечега плашимо

Секс снови су чудна ствар, понекад их се сећамо до последњег детаља, а некад их моментално заборавимо као да се нечега плашимо. Ево пет напопуларнијих таквих снова и шта они заправо значе.

Снови у сваком смислу утичу на нас, били они лепи или ружни и због тога све више људи тежи да протумачи оно што су сањали и да то повеже са реалним животом.

Ипак, примећено је да се мало људи бави врућим или секс сновима, највероватније јер их је срамота. Заправо, о томе се са мало ким и прича. Ево којих је то најчешћих пет таквих снова и шта они заиста значе.

ПОЗНАНИК

Уколико сте икада сањали неког кога сте тек упознали или са ким сте причали највише пет минута у животу, то је сасвим нормално. Поготово ако сте ту особу сањали са собом у кревету како гужвате чаршаве.

- Снови о познанику имају за циљ да вам ставе до знања да ви желите да знате што је више могуће о њему. Не морају да значе да вас он сексуално привлачи у реалности, али ни то није искључено - каже стручњак за снове Лаури Ловенберг.

НЕКО КО НИЈЕ ВАШ ПАРТНЕР

Не треба да се забринете уколико у секс пози са вама у сну буде неко ко није ваш партнер. Сваком треба освежење.

Међутим, уколико чеасто сањате неког другог, односно неког посебног, онда се ваш мозак преиспитује, а то би требало да урадите и ви. Наиме, размислите о свом љубавном животу подробније, па се преиспитајте да ли је ту све како желите.

- Размотрите учесталост секса у вашој вези и можда ћете ту наћи проблем који вас тера да размишљате и сањате другог мушкарца, а не партнера - каже Ловенберг.

ШЕФ

Сањање менаџера или сдарника је исто што и замишљање пријатеља.

- Најчешће када сањате секс са колегом или шефом, ви заправо инсинуирате себи да би требало да уједините снаге како би неки посао био успешно завршен. Међутим, не искључујем ни сексуалну привлачност - каже Ловенберг.

Требало би ове снове посматрати и из мало другачијег угла. Чињеница је да шеф има моћ над вама, а ви можда желите да се ситуација бар на моменат преокрене и да ви покажете своју доминацију.

НЕКО ИСТОГ ПОЛА

Без обзира да ли вас привлачи исти пол или не, ови снови су уобичајенији него што људи желе да признају.

- Уколико желите да верујете да је насумично дешавање да имате овакав сан, онда вам се не може помоћи. Наиме, истина је да ваш мозак жели да вам стави до знања да сте радознали. Такође, преиспитајте се какав однос имате у реалном животу са особом коју сте сањали - каже Ловенберг.

НЕКО КОГА МРЗИТЕ

Секс са неким кога мрзите у први мах изгледа прилично окрутно, али се јако често дешава и због тога се сматра нормалним.

- Можда подсвест жели да вам поручи да би требало да остварите контакт са том особом и да рашчистите рачуне једном за свагда како се више никада не бисте оптерећивали - објашњава Ловенберг.

Дешава се да је овде у питању и љубомора. Могуће је да та особа има вештину или знање које бисте ви волели да имате.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Nemanja Simović

04.03.2019. 01:30

Србија нема времена да спава док се не реши највеће питање. Пуна подршка нашем руководству.!