БИКУ на помолу добитак, ЈАРАЦ чезне за променама у кући: Хороскоп за уторак 7. јул

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

уторак, 07. 07. 2020. у 07:00

БИКУ на помолу добитак, ЈАРАЦ чезне за променама у кући: Хороскоп за уторак 7. јул

Фото: Depositphoto

Прочитајте шта вас данас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље
ОВАН

Лажни осећај среће и задовољства може вас навести да данас потрошите више него што сте у прилици да зарадите. Не утапајте свој изненадни оптимизам у неконтролисано трошкарење. Проведите више времена у необавезном дружењу с пријатељима.

БИК

На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која траје већ неко време. Не затрпавајте се новим обавезама већ недељу проведите уз минималне пословне активности. Одложите све што нисте у обавези сада да завршите.

БЛИЗНАЦИ

Брзоплето доносите одлуку која вам нуди само привремено решење. Иако знате да ствари не иду онако како сте прижељкивали, задовољавате се тренутним решењем. Идеално би било када бисте све одложили и дали себи времена да још једном добро размислите.

РАК

Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. После дугог чекања прија вам осећај мале победе, па имате право да себи приуштите краткотрајан предах.

ЛАВ

Муче вас финансије. Не играјте на карту среће, ослоните се само на себе. Успех вас чека једино ако се добро помучите и одрекнете се привилегија у којима сте уживали. Одрицање, за вас, није проблем, нарочито ако верујете у више циљеве.

ДЕВИЦА

Прекидате комуникацију с једним чланом породице јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем. Без обзира на непријатност, рашчистите ствари до краја.

ВАГА

Расположење поправља сусрет с пријатељима који су у прошлости били део ваше свакодневице. Обиље тема и опуштајући разговори могу бити својеврсна чаробна формула експресног опоравка од свега што вас је у прошлости уморило.

ШКОРПИЈА

Борите се за неку своју правду коју само ви видите. Ваша искреност не наилази на одобравање, па је корисно да своје мишљење сачувате за себе. Непријатна изненађења су могућа чак и од најблискијих особа, нарочито на љубавном плану.

СТРЕЛАЦ

Маштовити сте, свестрани и пуни идеја. Добро расположење може, накратко, покварити необичан телефонски позив који не очекујете. Вести које ћете чути биће чудне, а вама не преостаје ништа друго него да их саслушате и што пре заборавите.

ЈАРАЦ

Чезнете за променама у кући. Недостатак средстава вас спречава да нешто конкретно учините, због тога се одлучујете на ситне преправке које ће вашем окружењу унети нову енергију. Ако укључите и укућане, задовољство ће бити колективно.

ВОДОЛИЈА

Преокупирани сте другим проблемима па је овај дан, за вас, као и сваки други. Вољена особа покушава да вам саопшти нешто важно, али ви не примећујете то. Тргните се на време, док још није касно, да се ваш љубавни живот поправи.

РИБЕ

Иако је крај недеље, очекује вас необично велика пословна активност. Као да су се данас сви сетили да им нешто треба. Ваша ажурност и дисциплина морају бити на завидном нивоу како бисте испунили очекивања надређених лица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације