Стрелчеве очекује сјајан период за финансије; Ваге очекује велика активност на љубавном плану: Недељни хороскоп 5.7 - 12. 7. 2020.

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

недеља, 05. 07. 2020. у 07:00

Стрелчеве очекује сјајан период за финансије; Ваге очекује велика активност на љубавном плану: Недељни хороскоп 5.7 - 12. 7. 2020.

Depositphotos

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате
ОВАН (21.3 - 20.4)

ПОСАО
Из иностранства се могу појавити важни људи од којих добијате прилику за напредовање у каријери. Можда ће вам се учинити да је то прекрупан залогај за вас, али нека вас тај осећај не омете. Пред вама је прилика да надоградите већ постојеће вештине којим ћете у будућности значајно променити полазну степеницу с које наступате у пословним преговарима.

ЉУБАВ Имате осећај да нешто у вашој вези није у реду. Међутим, колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да то и докажете. Сумња и брига навлаче тамни облак на поље ваше љубави па утеху можда потражите у тајном, платонском, љубавном заносу с особом с којом је веза неостварива.

ЗДРАВЉЕ Будите умерени с храном.

БИК (21.4 - 21.5)

ПОСАО Ваша креативност добија подстицај. Можете се више заинтересовати за уметничке активности и идеје одмах практично реализовати. Поред тога, ово је период када можете очекивати побољшање финансија. Ипак, поред повећања прихода, расту вам и потребе, па су извесни значајни трошкови. Нема разлога за бригу, новац који ових дана потрошите, брзо ћете надокнадити.

ЉУБАВ Имате потребу да се сједините с вољеном особом. Слободнима предстоји прилика за интересантно познанство, а заузетима успостављање дубљег и динамичнијег односа у партнерству. Добро расположење може бити накратко пољуљано непријатношћу које долази од пријатеља.

ЗДРАВЉЕ Несаница узрокована нервозом.

БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)


ПОСАО Имате жељу да све одједном завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму посла који преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити значајне у будућности.

ЉУБАВ У потпуности сте усмерени на професионалне активности, па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, па чак и краткотрајна платонска авантура.

ЗДРАВЉЕ Малаксалост.

РАК (22.6 - 22.7)

ПОСАО
У периоду сте у коме је неопходно да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије у радном окружењу. Осим тога, чувајте се повреда, нарочито уколико је тако нешто могуће на вашем радном месту. Интензивирање свих односа могу бити презахтевни за вашу психу, па то може резултирати неконтролисаним изливом беса којем сте ових дана склони.

ЉУБАВ Изложени сте нападима са свих страна, па вам ни ово животно поље није поштеђено. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу из које је раскид једино решење. Повуците се на време.

ЗДРАВЉЕ Припазите на исхрану.

ЛАВ (23.7 - 22.8)

ПОСАО
Радна задужења се повећавају, добијате све више посла а с тим и одговорности. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом би део свог терета пребацили на сараднике. Било како било, ово је период одличан за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу сутрашњицу.

ЉУБАВ Склони сте да се повлачите и дуже временске периоде проводите у самоћи. Ако имате партнера, срећом, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин необична и оптерећује вас својим чудним животним проблемима.

ЗДРАВЉЕ Пазите плућа.

ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

ПОСАО
Самопоуздање је на врхунцу, па је прави тренутак да изразите своје идеје. У комуникацији сте брзи и виспрени. Финансијска питања вас оптерећују, али и у тој сфери прави је моменат да се пресаберете и направите нову финансијску конструкцију којом ћете успоставити дугорочну стабилност. Позитивне вести стижу од званичних лица, али вама као да нешто још недостаје.

ЉУБАВ Преувеличавате неке проблеме, време проводите у покушајима да разговором разрешите недоумице. Како год се поставите, разговор не тече у оба смера, као да причате сами са собом. То вас фрустрира, па је, уколико се не зауставите на време, могућа озбиљна свађа коју ћете касније тешко превазићи.

ЗДРАВЉЕ Болови у леђима.

ВАГА (23.9 - 22.10)

ПОСАО
Муче вас професионалне бриге. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и приватних потреба. Свакако, ово је добар период за успостављање нових односа и побољшања односа с јавношћу, било да се ради о радном окружењу или људима којима је задатак да вас оцењују. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми.

ЉУБАВ Повољни аспекти који описују ваш љубавни живот ових дана наговештавају велику активност и динамику у односу с партнером. Некима ће овај период донети понуду трајног договора, озбиљности везе, па чак и брака. Осим тога, могуће је заједничко путовање.

ЗДРАВЉЕ Алергије.

ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

ПОСАО Током овог периода пуни сте енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање, па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање, у знак мале пажње за ваш пређашњи уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас али постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, то вас приморава да се повучете.

ЉУБАВ Време је за улепшавање, мада, из вас и без тога сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду, заиста, заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног сусрета. Будите приземљени да бисте избегли разочарање.

ЗДРАВЉЕ Бронхитис.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

ПОСАО Сјајан период за финансије али и за сваку врсту протежирања која стиже од моћних људи. Некима ће овај период донети унапређење или нови ангажман којим ће бити поносни. Ипак, без обзира на повољне транзите, претерано размишљање повећава неверицу а то може допринети да у пресудном тренутку направите погрешан избор и тиме све пропустите. Послушајте интуицију.

ЉУБАВ У изгледу је сукоб или спор око заједничких финансија. Вољена особа може бурно одреаговати на оно што сматра да је непотребно трошкарење новца. Истовремено, ваш друштвени живот је у узлазној путањи, окружени сте креативним људима који вас инспиришу.

ЗДРАВЉЕ Главобоља.

ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

ПОСАО
Стижу вам признање и подршка од надређених особа. Уколико ових дана кренете на пут, провод и добро расположење је извесно, нарочито ако сте окружени људима с којима сте пословно повезани. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, а које вам могу пословно користити. Духовно сте уздигнути, па у живот привлачите истомишљенике.

ЉУБАВ Емотивна и породична питања вас сувишно оптерећују. Осетљиви сте на променљиву атмосферу у блиском окружењу, па то може произвести пролазну напетост. До краја недеље емоционална тензија слаби, хармонија се успоставља, па можете да одахнете и сву пажњу усмерите на посао и каријеру.

ЗДРАВЉЕ Чувајте плућа.

ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

ПОСАО
Ово је добар период за побољшање односа са сарадницима. У живот вам улазе интересантни и утицајни људи, али, морате пазити да их својом импулсивношћу не одбијете од себе. Радни амбијент се побољшава, али, истовремено неке закулисне радње достижу врхунац. Да бисте избегли компликације, пазите коме се поверавате.

ЉУБАВ Усмерени сте на своје потребе. Прија вам интима с вољеном особом јер желите да сачувате само за себе сваки тренутак проведен с њом. Ипак, истовремено вас вуче изазов да изван приватног амбијента не пропустите ни један друштвени догађај на који сте позвани.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се повреда.

РИБЕ (20.2 - 20.3)

ПОСАО
Укључени сте у ангажмане са сарадницима. Ово, вероватно, подразумева значајније финансијске трансакције. Залеђину вам обезбеђују надређена лица, али то вама није довољна гаранција. Осећате се као да сте на важној прекретници, па се плашите сваког потеза. Превише сте напети, од претеране бриге блокирате и оно што вам је дато да с лакоћом завршите.

ЉУБАВ Однос с вољеном особом улази у фазу у којој нема несугласица око којих сте се раније саплитали. Пуни сте позитивних вибрација, па с лакоћом прелазите преко мана које сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење љубавних батерија које ће вам требати у наредном периоду.

ЗДРАВЉЕ Болови у ногама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације