ОВАН би требало да прихвати изазов, РИБАМА љубавни живот у центру пажње: Хороскоп за среду 1. јул

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

среда, 01. 07. 2020. у 07:00

ОВАН би требало да прихвати изазов, РИБАМА љубавни живот у центру пажње: Хороскоп за среду 1. јул

Фото Depositphotos

Прочитајте шта вас данас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље
ОВАН

Добијате вест која је, практично, путоказ. Свесни сте тога да вам та информација указује куда идете даље, али вам није јасно шта је крајњи циљ. Прихватите изазов, а времену препустите да вам донесе одговоре на сва питања која вас данас муче.

БИК

У прилици сте да интензивирате радове на пројектима које већ дуго покушавате да завршите. То подразумева да ћете неко време морати да обављате два одвојена али подједнако важна посла. Мало труда, на дуге стазе, доноси успех.

БЛИЗАНЦИ

Није вам јасно како сте успели да пропустите недавну понуду. На ту тему вас очекује разговор током којег вам неће бити пријатно. Ако поднесете критику и понудите логично оправдање, шанса није изгубљена.

РАК

Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. Њихово игнорисање није злонамерно, реч је о особама чији интереси немају додира с вашим, па тако им нисте занимљиви ни да вас процењују.

ЛАВ

Сведите своју нестрпљивост и импулсивност на минимум како бисте избегли веће невоље. Себи дајете слободу да полажете право на заслуге које нисте зарадили. Време је да пронађете лепоту у одрицању и давању, макар симболично поклањали ситнице.

ДЕВИЦА

Око вас се генерише негативна енергија коју сте ви покренули. Чини вам се да вас окружење исцрпљује, а занемарујете то да и ви њих, својим зановетањима, оптерећујете. Не заборавите, оно што стиже до вас је сразмерно оном што дајете.

ВАГА

Укључите сараднике и направите план колективног рада. Успех је могућ једино на такав начин. Ваш заједнички рад обављаћете са великим задовољством тако да је успех известан. Припазите на финансије, очекује вас непланирани трошак.

ШКОРПИЈА

Узимате мало слободног времена, али се не организујете на прави начин. Пасивност би можда неком другом "напунила батерије", али за вас то може бити извор великих тензија које, ако их не избаците из себе, прете да прерасту у агресију.

СТРЕЛАЦ

Ваш однос према обавезама није на највишем нивоу. Сарадници вас покривају, али то неће трајати вечно. Промените став, обављајте посао одговорније и без сувишне приче, да ваша шаљивост не би изазвала негативне последице.

ЈАРАЦ

Маштовити сте, свестрани и пуни идеја, па су велике шансе да ћете то добро уновчити. Међутим, да бисте остварили неке веће циљеве, мораћете нешто жртвовати, а то је највероватније нешто што је повезано с вашим приватним и љубавним животом.

ВОДОЛИЈА

Покушавате да у свој посао унесете иновације о којима дуго размишљате. Чекате повољан тренутак да предлог о томе предочите људима који су одговорни за то. Не смете предуго чекати, преузмите иницијативу и најавите разговор.

РИБЕ

Љубавни живот је у центру пажње. Ваш партнер је дуго био у сенци, трпео је ваша професионална залагања и проблеме који су долазили с тим. Време је да му то надокнадите, нарочито крајем дана, када ће му бити потребна ваша утеха.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације