ОВНОВИ не прихватајте ствари здраво за готово, БЛИЗАНЦИМА стижу непријатне вести: Хороскоп за уторак, 30. јун

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

уторак, 30. 06. 2020. у 07:00

ОВНОВИ не прихватајте ствари здраво за готово, БЛИЗАНЦИМА стижу непријатне вести: Хороскоп за уторак, 30. јун

Depositphotos

Прочитајте шта вас данас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље

ОВАН

Комуникација са особама које се налазе у иностранству може бити од велике користи. Пословни планови се развијају у смеру који сте прижељкивали. Ипак, не прихватајте ствари здраво за готово, своје планове засад држите далеко од очију јавности.

БИК

Иако све делује обећавајуће, није повољан дан за уговоре нити трансфере. Одложите их накратко, јер ако сада започнете нове преговоре могу вас сачекати компликације. Тренутно, изван вашег видокруга се налазе информације које су од пресудног значаја за ваш пројекат.

БЛИЗАНЦИ

Стижу вам непријатне вести. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваше фамилије, овим преокретом постаје неизводљива. Помешали сте посао и приватни живот, па сте дозволили да вам породичне проблеме решавају сарадници.

РАК

Коначно бисте могли да донесете одлуку коју тако дуго одлажете. Када једном преломите и победите себе и своју неодлучност, схватићете колико лепоте има у преузимању одговорности. На тај начин дарујете слободу, како себи тако и партнеру.

ЛАВ

Превише сте озбиљни. Дан је савршен да себи дате мало одушка, да побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас ничим не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени.

ДЕВИЦА

Имате много планова и очекујете да убрзо покренете неки од њих. Нажалост, данас вам не следују крупнији помаци, осим што ће вас неколико туђих искустава навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за вас.

ВАГА

Пред вама је много обавеза. Чиниће вам се да не дижете главу од посла, а у ствари се ништа посебно неће дешавати. Илузија да сте претерано оптерећени долази због засићења, па вам је хитно потребна или промена посла или кратак одмор.

ШКОРПИЈА

Веза коју сте држали у тајности прети да постане јавна. Партнер вас више воли него ви њега, али ви не уживате у томе. Његова очекивања за вас постају велико оптерећење, па ће вам све ово бити јак разлог да озбиљно размислите о раскиду.

СТРЕЛАЦ

Ако успете да дан отпочнете без кашњења и одлагања, могу вам се отворити интересантне могућности, посебно ако је ваш посао у вези са иностранством. Не увлачите пријатеље у своје подухвате, решавајте своје проблеме сами.

ЈАРАЦ

Партнер очекује конкретан корак којим бисте уобличити и озваничили везу. Не попуштајте под притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите. Додатну тензију изазива финансијска ситуација, која се данас знатно компликује.

ВОДОЛИЈА

Очекује вас разговор с надређеном особом. Добићете понуду која вам на први поглед неће бити примамљива, ипак, уколико обратите пажњу и прихватите је, дугорочно ће вам се исплатити. Тај посао ће вам отворити врата за нове подухвате.

РИБЕ

Имате потребу да контролишете све око себе, а немате механизме који би то подржали. Лоша вест је да ћете морати да одустанете од неког свог става који је био прилично бескомпромисан. Усмерите своју пажњу на вољену особу, потребна јој је подршка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације