Може ли знак у Зодијаку да се промени?

Novosti Online

уторак, 09. 06. 2020. у 22:41

Може ли знак у Зодијаку да се промени?

Depositphotos

Постоје две главне астролошке карте које одређују ко сте и шта се догађа у вашем животу
ЧИНИ се као да дишете у истом ритму, и као да сте спремни да се на њега ослањате до краја живота. Спремни за то или не, мораћемо да поделимо са вама мишљење стручних астролога који тврде – да се хороскопски знак током живота може променити.

Пре него што кренете да размишљате како је ваш комплетан живот био једна велика лаж и како сте у погрешном смеру вођени, застаните и дубоко удахните. Није све била лаж, односно добар део није. Ево о чему се ради.

Постоје две главне астролошке карте које одређују ко сте и шта се догађа у вашем животу. Уколико вас занима астрологија и сматрате да у свему томе има неке истине, вероватно сте већ видели своју наталну карту. Та карта одређена је датумом, временом и местом вашег рођења. Када проверавате шта вам данас хороскоп поручује, он се заснива на вашој наталној карти.

Али, то је само половина приче. Друга половина је ваша напредна карта. Замислите своју матичну наталну карту као асторлошки снимак тренутка када сте се родили, а свој напредни графикон као мапу пута за разумевање како ваше еволуирајуће ЈА тренутно делује у спрези са вашим окружењем.


ДА ЛИ ТО ЗНАЧИ ДА СЕ НАШ ЗНАК У ХОРОСКОПУ МЕНЈА СВАКЕ ГОДИНЕ?

Не, заправо пре ће бити да се мења сваких 30 година. Сваки знак у себи садржи 30 степени, а Сунце се годишње помери за свега један степен, што значи да вашем знаку у Зодијаку треба око 30 година да би се променио. Иако бисте могли бити у искушењу да своју "промену хороскопског знака" оптужите за извесна дешавања у свом животу, није све тако једноставно. Година у којој се ваш напредни Сунчев знак мења зависи од тачног дана када сте рођени.

У суштини, ако сте рођени у првих неколико дана у свом знаку, ваше Сунце не би мењало знак све док не бисте навршили пуних 30 година. С друге стране ако сте рођени пред крај знака, ваше Сунце би дату промену извршило још док сте били веома млади, објашњавају астролози.

Ако узмемо за пример да сте рођени 19.априла, ваш Сунчев знак се преселио из Овна у Бика у раном детињству, што може објаснити неке од наглих промена у понашању које сте могли искусити као дете. С тога с ваш знак неће поново мењати све док не будете у раним тридестим годинама.

ШТА СЕ ДОГАЂА КАДА СЕ ЗНАК У ХОРОСКОПУ ПРОМЕНИ?

Завежите се, полећемо! Када сте 29 степени од свог Сунчевог знака, многе чудне ствари почињу да вам се дешавају. Промене су многе по питању ваших вредности, животних фокуса, и најважније од свега ваше ЈА се манифестује на другачији непознат начин. Укратко – нисте своји. То постаје очигледно око последњег степена и врло интензивно у првом степену новог знака, након чега постаје све дубље и дубље.

Међутим то не значи да постајете друга особа. У суштини сте ви још увек ви, само вама управљају друге планете. Када планета промени знакове она добија нову енергију. То вас не мења из корена већ вам даје нови поглед на свет, нове могућности. Имате могућност да себе доживите на нов начин. Такође веће су шансе да ћете бити спремни да разумете потребе других и њихове проблеме ако вам је то до сад био проблем.


(Women's Health)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације