ОВАН (21.3 - 20.4)

ПОСАО Засад сте све урадили како је требало и немате око чега да се преиспитујете. То је ваш став и без претеране тензије завршавате неке пријатељске односе. Ако бисте били самокритични, увидели бисте да је ваш став превише ригидан. Не зависи све од вас, неки проблеми као да ће се решити сами од себе када за то дође прави тренутак.

ЉУБАВ На неки начин сте запостављени. Без обзира на то да ли сте у вези или нисте, ових дана као да вам је то поље успавано. Уколико вам се чини да је ово затишје пред буру, у праву сте. Да бисте с лакоћом превазишли све оно што ускоро долази, штедите енергију и примирите се.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с коленима.


БИК (21.4 - 21.5)

ПОСАО Ових дана вам стиже додатни приход на који сте толико дуго чекали да сте, на крају, одустали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко својих могућности како вам све не би пресело. С добитком стижу и нова задужења па ћете се, на крају, запитати да ли је било вредно толиког труда.

ЉУБАВ Вољена особа је променљивог расположења, имате утисак да вас намерно провоцира. Ако се, ових дана, упустите у озбиљне разговоре, може вам се десити да у афекту изговорите и нешто што сте планирали да прећутите. За ваша незадовољства тренутно нема лека, будите стрпљиви.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се прехладе.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

ПОСАО Расту вам самоувереност и оптимизам, али обавезе трпе јер нисте довољно сконцентрисани. Мислима сте далеко, јер унапред планирате активности на чију ћете реализацију још чекати. У једном јесте у праву, а то је да је неопходан прецизан и практичан план, али то не подразумева губљење драгоценог времена у маштању и препричавању.

ЉУБАВ Разматрате неке ситуације које су се одиграле у прошлости. Ваша ћутљивост изазива забринутост и нерасположење вољене особе. Пробудите се, није право време за искушења. Због недостатка комуникације, мали неспоразум прети да прерасте у велику заваду.

ЗДРАВЉЕ Вирусна инфекција.


РАК (22.6 - 22.7)

ПОСАО Неочекивани трошкови вас потпуно избацују из равнотеже. Интензивно размишљате о томе како и на који начин да закрпите црну рупу која се отворила у вашем новчанику. Док се ситуација с финансијама не буде стабилизовала, ви сте потпуно бескорисни на радном месту. Деконцентрација на послу може проузроковати грешке које ћете касније тешко исправити.

ЉУБАВ Нападно удварање особе с којом сте пословно повезани може да се заврши на непријатан начин. Да бисте избегли стресове, које ова недеља може да вам донесе, неопходно је да на време пронађете начин како да се ослободите вишка тензије која, ако ескалира, може порушити све што сте напорно градили.

ЗДРАВЉЕ Проблеми са синусима.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

ПОСАО Ови дани су обележени непријатним вестима. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваших амбиција, преокретом постаје неизводљива. Разочарани сте, а све се догодило јер сте помешали посао и приватни живот, па ваше проблеме решавају непознате особе. Надменим ставом иритирате околину која све мање има стрпљења за ваша инсистирања на задату тему.

ЉУБАВ Привлачи вас неко нов и тренутно покушавате да седнете на две столице. Не залећите се у нове љубавне авантуре, јер у дну срца још увек чувате јаке успомене љубавне везе из прошлости. Оптерећеност особом која је за вас давна прошлост, квари доживљај нове романсе.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се повреда.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

ПОСАО Обузима вас нестрпљење, јер имате осећај да вас нико не разуме. Не инсистирајте на дискусијама, не стварајте непријатеље међу људима од којих зависите. Напетост се компликује, упадате у сукобе са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се не потрудите и додатно не порадите на смиривању тензије која је завладала.

ЉУБАВ Схватате да више немате ниједан мирољубив начин којим би вољеној особи саопштили све што вам је на срцу. С једне стране замишљате да сте слободни, с друге, идеја о томе вас неописиво плаши. Чини вам се да разговором нећете пронаћи решење, али грешите.

ЗДРАВЉЕ Чувајте плућа.


ВАГА (23.9 - 22.10)

ПОСАО Будите спремни да одложите већину активности, јер вам стижу неочекиване обавезе. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ову недељу за кратак предах како бисте темељно осмислили куда је најбоље да идете даље.

ЉУБАВ Чини се да раније нешто није било по вашој вољи, а када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интересовање. Вољеној особи није јасно ваше променљиво расположење, не зна како да вам угоди. Будите фер, јасно реците шта је то што хоћете и истовремено уважите потребе друге стране.

ЗДРАВЉЕ Контролишите притисак.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

ПОСАО Околности вас приморавају да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дну душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу, ако је у циљу вишег интереса није страшно понекад покорити се. Осим тога, избегавајте тајновите разговоре. Пре или касније, све ће се на непријатан начин разоткрити.

ЉУБАВ Прекидате комуникацију с вољеном особом јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, преузмите иницијативу и рашчистите ствари до краја.

ЗДРАВЉЕ Меланхолија.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

ПОСАО Брзо раздвајате битно од небитног, али ваши сарадници немају капацитет за такав темпо. То вас излуђује. Ако не нађете начин да избаците бес из себе, он ће изаћи тамо где га најмање очекујете. Дозвољавате да вам материјално добро условљава расположење и динамику виђања са људима до којих вам је стало. Како год да се поставите нећете избећи финансијске издатке.

ЉУБАВ Незадовољство на љубавном плану прети да постане разлог озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Не будите неправедни, прави узрок свега лежи у томе што већ дуго пропуштате сваку прилику да квалитетним разговором разјасните недоумице које вас муче.

ЗДРАВЉЕ Горушица.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

ПОСАО Очекујете подршку пријатеља, јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Пред вама је могуће потписивање важног уговора којим ће ваша професионална каријера кренути другим смером. Упоредо с тим муче вас и лоши поступци одређених сарадника, па иако славите малу победу, истовремено размишљате и о одласку.

ЉУБАВ Неки компромиси које сте направили у прошлости долазе на поновно разматрање. Збуњује вас вољена особа, чини вам се као да је то неко кога уопште не познајете. Позитиван помак у вашим односима узрокован је сасвим новим вибрацијама које вам небо шаље.

ЗДРАВЉЕ Алергије.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

ПОСАО У данима који су пред нама могуће је да ћете добити предлог да се активно укључите у заједничке пројекте који се развијају у вашем окружењу. Од вас се очекује да будете креативни и активни у зачецима новог вида пословања. Иако прилика делује примамљиво, ви из неког разлога осећате да то није добро за вас. Послушајте своју интуицију, повуците се.

ЉУБАВ Код вас кад нема, онда нема ничег на љубавном плану. А када се све буде покренуло, нећете знати где ћете пре. Потпуно вас је обузело романтично расположење, на неколико страна, паралелно, водите тајне преписке. Ових дана за вас је флертовање максимум романтике.

ЗДРАВЉЕ Чувајте грло.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

ПОСАО Очекујете брзу реализацију али ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време, па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили. Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити. Будите брзи да вам цео посао не би измакао.

ЉУБАВ Ако занемарите ситна незадовољства, схватићете да за дружење и пријатне квалитетне разговоре није неопходно да имате много новца. С друге стране, под тензијом сте због понашања вољене особе која је ових дана променљивог расположења и за вас прилично непријатна.

ЗДРАВЉЕ Болови у ногама.