ОВНОВЕ партнер притиска, БЛИЗАНЦИМА штети претерани оптимизам: Недељни хороскоп за период од 31. маја до 7. јуна 2020. године

Астролог: Сузана Бан

субота, 30. 05. 2020. у 23:00

ОВНОВЕ партнер притиска, БЛИЗАНЦИМА штети претерани оптимизам: Недељни хороскоп за период од 31. маја до 7. јуна 2020. године

Depositphotos

Сазнајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН (21.3 - 20.4)


ПОСАО Новац вам долази, али уз велику муку и труд. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, рад и одрицање. Једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са надређеним лицима. Крајем недеље могуће је мало побољшање расположења, иако ће неки проблеми потрајати још неко време.


ЉУБАВ Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. На све то партнер вас притиска, па ваше незадовољство може да ескалира на потпуно погрешан начин. Колико год да сте изазвани, одложите реакцију и прећутите.

ЗДРАВЉЕ Алергије.


БИК (21.4 - 21.5)


ПОСАО Притиснути сте темпом који вас прати већ неко време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна, као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе, па је сад време да у томе и истрајете. На све ово нуде вам се и нова задужења. Успорите мало и не прихватајте све што се нуди, јер нисте свемогући.


ЉУБАВ Преокупирани сте породичним односима, било да се ради о вашој или о партнеровој фамилији. Пожртвованост јесте нешто што се од вас очекује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте да слободно време посветите себи, далеко од свих, па и од најрођенијих.

ЗДРАВЉЕ Мигрена.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)


ПОСАО Добро сте расположени, али претерани оптимизам прети да искриви реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови могу бити заустављени неповољним одлукама надлежних који вашу идеју уопште не разумеју и искључују је у старту. Све што ових дана започнете може да се заврши повољно, али под условом да савладате неочекиване препреке.

ЉУБАВ Привлаче вас платонски односи са супротним полом. Ипак, боље је да се суздржите, јер није повољан период за било какве закулисне радње, јер ћете бити разоткривени. Одолите искушењима, једино ћете на тај начин избећи непријатне аспекте који могу да вам закомпликују поље љубави.

ЗДРАВЉЕ Склоност инфекцијама.


РАК (22.6 - 22.7)


ПОСАО Одређене вести могу потпуно да вам помуте концентрацију. Ваша потпуна посвећеност одређеној теми може ових дана много да вас кошта уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате. Ако сте у зачетку новог пројекта, отвара се могућност да једну фазу приведете крају. Успех предстоји, али кроз озбиљан компромис.

ЉУБАВ Време је да се преиспитате којим путем је најбоље да кренете. Вољена особа показује знакове да се спрема промена. Све што се ових дана буде одигравало између вас, мала је увертира за оно што тек долази. Промене не морају бити непријатне уколико им спремно кренете у сусрет.

ЗДРАВЉЕ Проблеми са очима.


ЛАВ (23.7 - 22.8)


ПОСАО Избегавате контакте са особама које вас исцрпљују. Ипак, професионалност не признаје такво понашање, па ћете бити приморани да одслушате неке људе. На крају нећете зажалити због тог посебног труда, јер ће вас изненадити сјајне прилике које вам се отварају. Иако немате стрпљења за туђа, различита схватања, на крају ће се све завршити најповољније по вас.

ЉУБАВ У вама озбиљно расте тензија, јер се суочавате с великим изазовима које морате да решите. Одлично функционишете када сте под притиском, али оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан пад расположења. Прва на удару вашег незадовољства биће вољена особа.

ЗДРАВЉЕ Несаница.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)


ПОСАО Бавите се новим начинима пословања и проналазите занимљиве методе које се кристалишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока. Осим тога, велике непријатности могу настати уколико ваш посао има везе са комуникацијом или било којим видом саобраћаја.

ЉУБАВ Пажња је усмерена на ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Могуће су и неке присилне промене на које ћете, хтели то или не, морати да реагујете. Склони сте преувеличавању проблема. Зато двапут промислите пре него што нешто бесповратно одлучите.

ЗДРАВЉЕ Проблеми са пробавом.


ВАГА (23.9 - 22.10)


ПОСАО Самопоуздање опада, предуго чекате на резултате свега онога што сте у протеклом периоду радили. Ако сте се трудили до сада, није мудро да се пред самом завршницом повучете и одустанете. Постоји велика могућност да оно на чему сте толико радили пропадне, а паралелно с тим искрсне потпуно нови посао који вам доноси много већи бољитак од очекиваног.

ЉУБАВ Уколико своју нервозу и напетост будете емитовали на партнера, постоји велика шанса да кризу која може бити краткотрајна продубите и на тај начин и продужите. Уколико се одважите на искрен разговор, вратићете оптимизам, иако реални проблеми могу и даље да остану нерашчишћени.

ЗДРАВЉЕ Прехлада.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)


ПОСАО Поље комуникације долази до изражаја. Можете да се нађете усред велике групе људи, уплетени у разговоре који се тичу вашег пословања. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена. Окружују вас људи који вам упорно говоре шта и како треба да радите. Не личи на вас да мислите туђом главом, на време се дистанцирајте.

ЉУБАВ Нисте довољно упорни. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили несигурност. Пре него што то опет урадите, преиспитајте се шта вам је важније, сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте почели да бежите.

ЗДРАВЉЕ Хроничан умор.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)


ПОСАО Пред вама је изазован период, јер ћете бити у прилици да, једним потезом, разрешите недоумице многим људима. Осећај моћи и контроле над сарадницима ствара лажну самоувереност. Будите пажљиви ових дана, нарочито ако вам је поверена улога од које сви беже, а то је да подвучете црту и одлучите ко ће шта и да ли ће, у наредном периоду, радити.

ЉУБАВ Оптерећени сте љубавним животом. Вољена особа не успева да испрати хаотичан темпо у који сте, у последње време, упали. Због недостатка комуникације могући су неспоразуми који ће, ако их не разрешите на време, прерасти у озбиљан сукоб.

ЗДРАВЉЕ Проблеми са синусима.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)


ПОСАО Превише сте успавани. Недеља је савршена да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас ни са чим не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени. Осим тога, покушајте ових дана да намирите неке старе финансијске обавезе и на најбезазленији начин то пребринете.

ЉУБАВ Паралелно са изазовном путањом која осликава ваш професионални живот, емотивни односи постају све проблематичнији. Вољена особа је под тензијом, а могућа је и додатна непријатност уколико почнете да се правдате. У фази сте потпуног вербалног неразумевања.

ЗДРАВЉЕ Проверите крвну слику.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)


ПОСАО Извесни су проблеми у односима са колегама. Ваша каријера би могла да пође силазном путањом ако се залетите у велике акције. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите. Ово није време за решавање било каквих заврзлама. Ваша искреност неће осигурати победу, без обзира на то колико сте у праву.

ЉУБАВ Тежите ка слободи, међутим, боље је да се суздржите, јер није повољан период за промене. Добронамерно и стрпљиво приступите партнеру, једино ћете на тај начин избећи транзите који најављују могућност малих непријатности које могу битно да поремете ток ваше љубавне везе.

ЗДРАВЉЕ Посетите стоматолога.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

ПОСАО До вас долазе наизглед позитивне вести везане за посао. Информација стиже од особе с којом сте пословно повезани. Ако вам се обраћа у поверењу или ако је тема целе ситуације нешто закулисно, будите на опрезу јер можете бити изложени манипулацији и лажима које ће вас уздрмати. Своја очекивања сведите на минимум како се не бисте разочарали.

ЉУБАВ Препуштате се илузијама, дозвољавате себи да утонете у царство маште и снова. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим благонаклоним понашањем шаље сигнал да вас поштује, а ви верујете да су у питању љубавни сигнали.

ЗДРАВЉЕ Проблеми са пробавом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације