РАК размишља о покретању приватног посла; ЈАРАЦ не треба да се ослања на срећу, него на своје способности: Хороскоп за суботу 30. мај

Астролог: Сузана Бан 064/13 66 885; www.astrosvastara.com

субота, 30. 05. 2020. у 07:00

РАК размишља о покретању приватног посла; ЈАРАЦ не треба да се ослања на срећу, него на своје способности: Хороскоп за суботу 30. мај
Дневни хороскоп: Шта вам доноси данашњи дан на пољу љубави, посла и здравља, и да ли ће вам звезде данас бити наклоњене

ОВАН

Веза коју сте држали у тајности прети да постане јавна. Партнер вас више воли него ви њега, али ви не уживате у томе. Његова очекивања за вас постају велико оптерећење, па ће вам све ово бити јак разлог да озбиљно размислите о раскиду.

БИК

Уморни сте од темпа који вас притиска већ неко време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна, као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете.

БЛИЗАНЦИ

Бавите се новим начинима пословања и проналазите занимљиве методе које се кристалишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока.

РАК

Указаће вам се шанса за активности које вас могу навести на идеју о покретању приватног посла. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера изнедриће екипу људи са којом можете планирати самостални бизнис.

ЛАВ

Покушавате да избегнете контакте са особама које вас исцрпљују. Ипак, пословност не признаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите неке људе. Изненадиће вас шта сте могли да пропустите да их нисте уважили и саслушали.

ДЕВИЦА

На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која траје већ неко време. Не затрпавајте се новим обавезама већ недељу проведите у минималним пословним активностима. Одложите све што нисте у обавези сада да завршите.

ВАГА

Поље комуникације долази до потпуног изражаја. У једном тренутку наћи ћете се усред велике групе људи, уплетени у разне разговоре који се тичу ваше професионалне оријентације. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена.

ШКОРПИЈА

Постоје дани када све оно у шта верујемо долази у питање. Такав је час куцнуо код вас. Није вам јасно због чега не функционише систем рада и награда. Толико сте се трудили и све урадили по правилу, а резултати су изостали. Не губите наду, није све готово.

СТРЕЛАЦ

До вас стижу позитивне вести у вези с послом. Није необично да данас размишљате о томе, иако је дан савршен за необавезан провод. Ништа чудно, јер глас стиже од пријатеља с којим сте и пословно повезани. Искористите ту привилегију.

ЈАРАЦ

Ових дана се за сваки динар много мучите. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицање, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са претпостављенима.

ВОДОЛИЈА

Дан је обележен напетим транзитима који наговештавају стресне ситуације из којих нећете лако излазити. Сведите своју нестрпљивост на минимум како бисте избегли веће невоље, нарочито када су у питању партнерски односи и љубав.

РИБЕ

Препуни сте оптимизма и елана, тако да помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама надлежних који вашу идеју искључују у старту.