Наизглед миран дан за рођене у знаку БИКА може да се претвори у фијаско, ДЕВИЦЕ да обуздају еуфорију: Хороскоп за петак 29. мај

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

петак, 29. 05. 2020. у 07:00

Наизглед миран дан за рођене у знаку БИКА може да се претвори у фијаско, ДЕВИЦЕ да обуздају еуфорију: Хороскоп за петак 29. мај

Фото Depositphotos

Прочитајте шта вас данас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље

ОВАН

Прихватите позив пријатеља и изађите. Заборавите посао и обавезе, неколико сати дружења учиниће да се препородите. Уколико немате партнера, идеалан тренутак је за ново познанство, које може прерасти у интересантну романсу.

БИК

Наизглед миран дан може да се претвори у фијаско, нарочито ако покушате да импровизујете нешто што не бисте смели да радите. Моћ сналажења у новим ситуацијама јесте одраз паметних људи, али није крај света ни ако понекад одустанете.

БЛИЗАНЦИ

Изложени сте ризику повређивања. Прави разлог томе је потиснута љутња која вас може довести у ситуацију да својом непажњом направите превид и изазовете већу штету. Осим тога, избегавајте службена лица, као и особе које су униформисане.

РАК

Не почињите никакве нове послове. Могли бисте услед недостатка концентрације направити грешке због којих бисте се у наредном периоду бавили поправљањем начињеног. Искористите дан за дружење са помало запостављеним пријатељима и фамилијом.ЛАВ

Отворено супротстављање особама које су по статусу изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које нисте у стању да разрешите. Није важно да ли сте у праву, држите се само свога посла, а мишљење задржите за себе.ДЕВИЦА

Дан започињете напуњени енергијом. Необично сте креативни и самоувереност прети да прерасте у охолост. Обуздајте еуфорију, јер када се буде нешто важно одлучивало, биће вам неопходно мишљење људи које сада не уважавате.

ВАГА

Време је да се укључите у активности своје друштвене средине. Веома сте цењени, па вам следи и званична похвала за сав труд. Током вечери можете очекивати пријатне вести које ће вам знатно подићи самопоуздање.

ШКОРПИЈА

Од старта недеље вас очекује велика пословна активност. Као да су се данас сви сетили да им нешто треба. Ваша ажурност и дисциплина морају бити на завидном нивоу како бисте испунили очекивања надређених лица.

СТРЕЛАЦ

Добијате нова задужења. С обзиром на то да је у питању нова област у којој се до сада нисте опробали, покренуће вас велика мотивација. Доказујете себи колико су велике ваше способности. Припазите се, нисте непогрешиви.

ЈАРАЦ

Постоји велика шанса да се остваре планови од којих сте дигли руке. Добици су извесни, а може вам се вратити и неки уложени новац од кога сте већ одустали. Пре него што тај новац у нешто уложите, направите добру рачуницу.

ВОДОЛИЈА

Околности вас наводе на то да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дну душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу, ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад се покорити.

РИБЕ

Амбициозни сте, па дан почињете грандиозним плановима. Ловите сваку прилику како бисте се поново наметнули на тржишту на коме делујете. Труд ће бити награђен, али паралелно с тим стичете нове непријатеље којима стајете на пут.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације