Имате пријатеље самце и волите да их спајате? Три хороскопска знака су створена за проводаџисање, можда сте међу њима

Новости Онлине

уторак, 26. 05. 2020. у 23:34

Имате пријатеље самце и волите да их спајате? Три хороскопска знака су створена за проводаџисање, можда сте међу њима

Depositphotos

То није нешто што они свесно раде, већ им инстинкт говори да две особе могу да буду пар
ДА ли имате тог једног пријатеља који константно покушава да вас упозна са неким ко је “као створен за вас”? Узалуд вероватно покушавате да му објасните да вас то не занима, и да сами можете да организујете свој састанак. Можда би требало да размотрите могућност, да ваш пријатељ заправо припада једном од три знака у хороскопу који су увек спремни за проводаџисање.

То није нешто што они свесно раде, већ им инстинкт говори да две особе могу да буду пар, и они као да не могу да одоле. С тога бисте могли да застанете, и запитате се “има ли у томе свему шансе за праву љубав?”. Можда је ваш пријатељ заиста талентован када је проводаџисање у питању.

Са астролошког аспекта, три хороскопска знака – Близанци, Девице и Ваге су у добром односу са Купидоном, и то не би требало да пропустите.

Близанци су по природи радознали и њихов интелект им омогућава да спознају жеље људи у својој близини. Као резултат тога, када помисле да би две особе могле да буду компатибилне, они не могу да одоле, а да их не погурају у правом смеру. Знајући своје пријатеље “у душу”, Близанци дају све од себе да им нађу одговарајућег партнера. Њихов савет је дефинитивно вредан слушања.

Девица је рођен проводаџија. Инстинкт им налаже да људе око себе помно посматрају и да буду веома критични. Они виде у својим пријатељима једнако добре и лоше особе и сходно томе могу да оцене ко би им одговарао на љубавном плану. Решавање туђих проблема им лако иде од руке, па је спајање две особе за њих дечија игра. Њихов мозак на таквом задатку као да ради на аутопилоту. Њихов циљ је да своје пријатеље виде срећне. Девице воле да воде рачуна о људима до којих им је стало, а проналажење животног партнера је свакако једна од важнијих ствари.

Владар Ваге је планера Венера. Будући да је ова планета повезана са љубављу и лепотом има смисла што је управо Вага изврсан проводаџија. Ваге у великој мери држе до баланса и хармоније у свом животу, што значи да велику пажњу поклањају проналажењу свог партнера, али и компатибилне особе за своје пријатеље. Обично имају широк круг пријатеља, што им омогућава да са лакоћом нађу две особе које би могле да одговарају једна другој. Ако вам Вага каже да има неког ко је као створен за вас, не пропуштајте прилику да ту особу упознате.

Ови знакови заиста брину о људима до којих им је стало. Имају тенденцију да разумеју потребе својих пријатеља, као и да схвате шта им у животу недостаје. Љубав је свакако једна од тих ствари. Искључиво са добрим намерама, мешају се у љубавни живот својих пријатеља, настојећи да им помогну да нађу своју сродну душу. Дакле, чак и ако састанак на слепо није баш нешто у чему уживате, ако вам Близанац, Девица или Вага неког препоруче, не оклевајте.

(Женски магазин)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације