ИЛИ су превише слични, или су превише различити. У сваком случају, ови хороскопски знаци никако не успевају да буду пријатељи.

1. Вага и Шкорпија

Шкорпије су мистериозне и имају "оно нешто", чиме привлаче људе. Ваге су шармантне и љубазне, и лако је разумети зашто би сваки знак желео да буде пријатељ са другим. Међутим, када се посесивне склоности Шкорпија укрсте са доброћудним Вагама, веома често се догоди да Ваге буду искоришћене.

Шкорпија неће уживати у Вагиној отворености. Вероватно ће Вага довести трећег пријатеља, а Шкорпија се тада осећа као вишак. Најгоре од свега је што Ваге неће ни схватати да Шкорпијама то смета.


2. Ован и Рак

И Ован и Рак су веома брижни пријатељи, али до проблема долази када, због "кратког фитиља", Ован ипак каже нешто погрешно и повреди нежна Ракова осећања.

Овнови су импулсивни, док је Рак промишљен. С обзиром на то да Рак често није толико спонтан колико би његов пријатељ Ован желео, али и с обзиром на жељу оба знака да држе контролу, ово пријатељство је осуђено на пропаст.


3. Бик и Јарац

Шта се дешава када су два крајње тврдоглава знака пријатељи? На крају дођу до тачке где је њихова превелика сличност оно што их спречава да направе дубљу повезаност.

Ни један од ова два знака није спреман на компромис, а тако се проблеми не решавају. Пријатељство Бика и Јарца много обећава на почетку, али на крају једноставно избледи.


(Супержена)