ЉУПКА романтична планета Венера ушла је у Близанце 3. априла и надамо се да сте спремни да флертујете јер ћемо сви осетити нови осећај лакоће у нашим љубавним животима.

Венера је планета вредности - она ​​диктира како волимо, флертујемо и показујемо наклоност. Такође влада стварима попут лепоте, естетике и луксуза. Венера у Близанцима ће утицати на љубавни живот свих хороскопских знакова - и то ће учинити двоструко дуже него иначе ове године, јер ће се ретроградна Венера десити у мају, што значи да планета неће напустити Близанце до августа. То значи да ћемо дуго бити задржани са овим вибрацијама, па ћемо се можда и навикнути на енергију која ће утицати на наш романтични живот у блиској будућности.

Близанци су брбљиви, енергични и хороскопски знак који брзо мисли, па када је Венера овде, воли да флертује. Духовити разговори биће обавезни током овог транзита - и користићемо много речи како бисмо исказали своју наклоност, а паметан разговор биће један од наших главних преокрета.

Венера у Близанцима доноси забавну и живахну енергију у наше љубавне животе што је само противотров који нам је потребан за излечење овог пролећног блуза.

Проверите како ће Венера у Близанцима од сада до августа утицати на ваш љубавни живот на основу вашег хороскопског знака.


Ован
Навикли сте на одважне изразе љубави, али могло би се десити да будете мало речитији у одељењу за романтику у наредних неколико месеци. Изражавате нежнију страну својих осећања слатким флертом. Речима пригрлите свој тренутни дар и наглас изговорите своја осећања.


Бик
Поклони су ваш омиљени језик у наредних неколико месеци, зато направите листу жеља и будите сигурни да ћете је добити од свог пријатеља или партнера. Сада је време да покажете како се осећате уз лепе материјалне знакове љубави попут чоколаде или цвећа.


Близанци
Кад је Венера завештала ваш знак за продужену турнеју ове године, можете се кладити да ћете се осећати као најсексепилнија, најскромнија, најлуксузнија верзија заљубљених. Припремите се да будете у центру пажње.


Рак
Ово је време размишљања у вашем љубавном животу, тако да, иако се можда нећете осећати као најдосаднија верзија себе када је у питању романса, учинићете много унутрашњег раста и исцељења. Можда сте сувише стидљиви да бисте се изразили, али ваша права осећања су позната. Искористите ово време да дубље упознате своје вредности.


Лав
Не кажемо вам да треба да оговарате, али кажемо вам да би вам преиспитивање ствари које се догађају у вашем љубавном животу са пријатељима, заправо могло помоћи да лакше решавате ствари и стекнете драгоцену перспективу. Немојте се устручавати да својим пријатељима кажете све језиве детаље из вашег љубавног живота.


Девица
Девице су тако узбуђене да једноставно то не могу сакрити - зато се разбуктајте! Спремни сте да кажете свету како се осећате због чега ће вам срце поскочити од радости. Обично сте дискретнији, али управо су јавни прикази наклоности управо оно што вам иде.


Вага
Интензитет ваших романтичних веза могао би да се преокрене током наредних месеци, али то значи и да тензије такође могу расти. Неопходно је избећи драму. Морати радити на томе да интензивна осећања држите под контролом. Венера у Близанцима воли разноликост, али то се двоструко односи на ваш знак. Привлаче вас људи који су потпуно различити од било кога с ким сте икада раније били. Изузетно сте заинтересовани за некога из далеке земље или некога ко је много другачији од вас. Дошло је време за интернет дружење па извадите телефон, отворите своје омиљене апликације за дружење и почните!


Шкорпија
Наредни месеци су време да почнете да комуницирате о својим потребама и ограничењима када је у питању љубав и романтика. Одредите неке границе сада. Можда ћете почети да схватате начине на које ћете то искористити, али ово је време када треба преузети одговорност и разговарати са партнером.


Стрелац
Драма у вашим партнерствима бићу првом плану током наредних неколико месеци - али искрено, понекад вас таква драматика може ојачати. Ваша веза је можда тренутно на пробној вожњи, али љубав је увек разлог зашто купујете карту. Ослоните се на своју интуицију и верујте свом срцу пре него што донесете коначне одлуке о својој вези.


Јарац
Овај транзит вам помаже да се отворите за задовољство и романтику на потпуно нов начин током наредних месеци. Ова луда ситница која се зове љубав учиниће да се више отворите у свом животу. Не стидите се да постанете мало рањиви када је реч о љубави.


Водолија
Квалитетно време је оно што ваш романтични живот захтева од вас наредних месеци, Водолије. Нађите времена за свог партнера. Организујте пикник у кревету или купање да се повежете дубље. Јачање везе са вашим романтичним партнером је управо оно што је љубавни лекар наредио.


Рибе
Само желите да седите код куће уз Нетфликс, али сетите се своје тенденције да упаднете у свет маште, Рибе. Ако ублажите своје фантазије здравом дозом стварности, провући ћете се.


(Женски магазин)