Уторак је под владавином планете Марс. Јака мушка енергија у нама буди борбеност и спремност да почнемо нешто ново. Из тог угла уторак је много продуктивнији дан од понедељка и обично постижемо боље резултате. Овај уторак је још интересантнији, јер Марс прелази у знак Водолије и налази се на нултом степену. Сваки нулти степен је идеалан за нови почетак. Марс прави конјукцију са Сатурном, који означава старије људе. Можда ћете осетити потребу да помогнете својој околини, можда као волонтер пензионерима који не могу да излазе из својих кућа. Можете да прошетате нечију куцу... Сви који су млади, здрави и способни, баш данас би требало да се активирају и помогну на различите начине. Један од начина, осим куповине и обиласка старије популације, јесте и покретање неке нове иницијативе помоћи путем друштвених мрежа као што су "Фејсбук", "Инстаграм"...

Марс у Водолији представља младе образоване људе, веште са рачунарима и савременим технологијама. Можда је управо ово ваших "пет минута" да покажете како се путем друштвених мрежа најлакше мобилише велики број људи да помогне. Овај дан је идеалан за све креативне људе и многе идеје које вам данас падну на памет могу да буду баш оне праве.

Данас треба носити црвену боју, јер је то Марсова боја. Једите намирнице црвене боје као што су цвекла, нар, месо... све што има доста гвожђа у себи. Тако ћете ојачати имунитет. Ово је дан када треба и да доста вежбате. Марс је наш унутрашњи витез и војник који нас чува како од болести тако и од свих непријатних ситуација. Зато му задајте сет физичких вежби да се добро озноји.