ОВАН се упушта у пролазну авантуру; ШКОРПИЈИ расту трошкови, али и приходи: Недељни хороскоп од 29. марта до 5. априла

Астролог Сузана Бан 064/13 66 885; www.astrosvastara.com

недеља, 29. 03. 2020. у 07:00

ОВАН се упушта у пролазну авантуру; ШКОРПИЈИ расту трошкови, али и приходи: Недељни хороскоп од 29. марта до 5. априла

Илустрација / Фото Depositphotos

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН (21. 3 - 20. 4)


Покушавате да све на брзину завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито када је реч о обиму обавеза. Финансије вас брину, али не више него што је то, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.


У потпуности сте усмерени на практичне проблеме, па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима је и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, чак и пролазна авантура.


Појачајте физичке активности, вежбањем избаците вишак енергије.


БИК (21. 4 - 21. 5)


ОДНОС са сарадницима добија на интензитету јер нови начин комуникације иде у прилог онима који, иначе, у реалном животу немају храбрости да се истакну. Радни амбијент се побољшава јер проналазите начин да се организујете. Истовремено неке закулисне радње излазе на светлост дана. Да бисте избегли компликације водите рачуна о томе коме шта причате.


У кући вас мучи незадовољство, нешто није како треба. Колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумње навлаче тамни облак на поље ваше љубави, па утеху можда потражите у тајним дописивањима са особом с којом је веза немогућа.


Будите умерени у исхрани.


БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)


БЕЗ обзира на ситуацију у којој смо се нашли, ви степуни енергије и виталности. Имате јако самопоуздање, па с лакоћом утичете на околину. Можете да добијете признање, у знак мале пажње за пређашњи уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас, али ви постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери. То вас приморава да се повучете.


Атмосфера у кући је таква да је свако усмерен на своје потребе. Прија вам близина породице јер сте свесни да сте, ових дана, једни другима најбољи пријатељи. Истовремено вас фрустрира целокупна ситуација, јер су због ње отказани друштвени догађаји које сте дуго ишчекивали.


Не посежите за алкохолом или другим опијатима.


РАК (22. 6 - 22. 7)


ИМАТЕ задатак да решите ситуацију с каквом се, досад, нисте сусретали. Подршка вам стиже од претпостављених, али ви то доживљавате као притисак и претерано затрпавање послом који је у датим околностима немогуће обавити. Љутњом ометате оно што с лакоћом можете обавити, не увиђате да вам се отвара прилика услед које, уз мали труд, можете трајно да засијате.


Без обзира на то колико сте породичан тип, сада имате потребу да се повучете и дужи временски период проводите у самоћи. Ако имате партнера, срећом, он ће имати разумевања за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин интересантна, али вас оптерећује својим необичним причама и песимизмом.


Уносите више течности.


ЛАВ (23. 7 - 22. 8)


ОВИХ дана је могуће мало признање, али и прилика да урадите нешто због чега ћете бити веома поносни. Ипак, уколико брзоплето поступите можете да направите погрешан избор и тиме пропустите све што вам се нуди. Ових дана ништа не иде без додатних компликација, а добра вест је да ви ипак можете да остварите успех ако будете довољно стрпљиви и мудри.


Атмосфера у породичном окружењу зависи од количине новца који вам је на располагању. У изгледу је сукоб око финансија. Могући су неспоразуми око приоритета, јер за вас је свака куповина непотребно трошкарење у ситуацији која је ванредна. У друштву сте креативних особа које вас инспиришу.


Успоставите биоритам, не мењајте дан за ноћ.


ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)


У комуникацији сте брзи и виспрени, све функционише како треба, али резултати изостају. Финансијска питања вас оптерећују, али на том пољу нема другог решења него да стрпљиво сачекате да се овај напоран период заврши. Позитивне вести стижу од званичних лица, али то не решава све проблеме у потпуности.


У кругу породице, све што кажете, окреће се против вас. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу која може да остави трајне последице. Повуците се на време, јер није прави тренутак за истеривање правде и истине.


Прихватите чињеницу да нешто око вас може да прође без ваше контроле.


ВАГА (23. 9 - 22. 10)


ДОБИЈАТЕ све више задужења. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом бисте део свог терета пребацили на особе с којима сарађујете. Без обзира на необичност и све тешкоће којима смо блокирани, за вас је ово одличан период за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу будућност.


У кући сте усредсређени на неке проблеме, много времена проводите у покушајима да разговором разрешите све недоумице. Како год да се поставите, комуникација не тече у оба смера, као да причате сами са собом. Могућа је озбиљна свађа коју ћете тешко избећи.


Смањите унос слаткиша.


ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)


АКТИВНИ сте, веома вас интересују неке нове идеје које бисте одмах спровели у дело. С друге стране, у овом периоду можете да очекујете компликације с финансијама. Ипак, поред неочекиваних трошкова, извесни су и значајни приливи новца, па нема претераног разлога за бригу. Нови начин пословања за вас подразумева додатни притисак с којим се, засад, успешно носите.


Интензивирање породичних односа за вас представља отварање бојног поља на коме битка непрекидно траје. Нешто вам не дозвољава да одустанете од својих ставова, а и остали укућани се слично понашају. Уколико не пронађете начин да разрешите неспоразуме, свака наредна расправа водиће у све лошију атмосферу.


Што мање слободног времена, то мање нервозе.


СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)


ИМАТЕ утисак да сте препуштени сами себи. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, али још сте далеко од реализације. Могуће су непријатности, али не брините, јер из свега излазите без последица. Можда звучи невероватно, али за вас ће се, из свега, изродити нове прилике.


У породичном окружењу сте позитивни. Задовољни сте собом, из вас сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног догађаја. Сачувајте мало хладне главе како се не бисте, до краја овог периода, разочарали.


Смањите грицкалице, уведите физичке вежбе.


ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)


ОПТЕРЕЋУЈУ вас страхови. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и реалних могућности. Истовремено, период је неповољан за било какве односе с јавношћу. Све што урадите, на погрешан начин ћете себе представити. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми, нарочито на местима где се о вама одлучује.


Аспекти који описују ваш породични живот ових дана наговештавају пуну динамику у односу с ближњима, али истовремено и тешко решиве проблеме. Некима ће овај период донети озбиљне компликације у емотивним односима који трајно мењају начин функционисања партнерске везе.


Што мање времена за размишљање, то боље.


ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)


ОВИХ дана очекујте неки документ, решење или одлуку претпостављених лица, спремите се на непријатности. Из неког разлога много тога не сагледавате на прави начин, изложени сте преварама и закулисним радњама људи који су у прилици да одлучују о вама. Ако ових дана морате да донесете неку важну одлуку, покушајте да пролонгирате и на тај начин избегнете грешке.


У кући нема проблема, односи улазе у фазу у којој нема несугласица. Пуни сте позитивних вибрација, па с лакоћом прелазите преко искушења која сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење батерија које ће вам бити потребне у наредном периоду.


Нервозу умирите добрим штивом.


РИБЕ (20. 2 - 20. 3)


НЕОПХОДНО је да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије која може да се појави у вашем окружењу. Осим тога, чувајте се повреда. Интензивирање свих односа може бити презахтевно за вас, па и то може резултирати неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони. Тензија проистиче из ваших страхова које све теже савладавате.


Целокупна ситуација у којој смо се нашли јако утиче на атмосферу у вашем дому. Осетљиви сте на туђе лоше расположење, па то може произвести пролазну напетост. До краја недеље тензија слаби, хармонија се успоставља, јер ћете се привићи на све.


Гледање филмова и серија је одличан начин за бег од реалности.