Чине све да сачувају пријатељство: Ови хороскопски знакови могу се похвалити великим бројем пријатеља

Новости онлине

28. 02. 2020. у 23:33

Чине све да сачувају пријатељство: Ови хороскопски знакови могу се похвалити великим бројем пријатеља

Depositphotos

Они су ту кад се желите некоме поверити или једноставно осетите потребу за изласком и дружењем

Компликовано је одржавати пријатељство с мноштвом људи, али неки имају посебан талент за то. Шта астрологија каже? Ево који се хороскопски знакови могу похвалити највећим бројем пријатеља!


Близанци


Свакоме је потребан бар један пријатељ Близанац, што је вероватно разлог за то што их они имају толико много. Ведри су, истински их занима оно што говорите (или бар добро глуме) и не терају вас да завршите разговор само да би они почели говорити. Поседују бројне врлине које људе у њиховом окружењу отварају и опуштају, а посебно се истичу својом свестраношћу, проницљивошћу и бритким смислом за хумор. У кратком времену способни су потпуног странца претворити у драгог пријатеља.


Вага


Озбиљно схватају пријатељство и чине све да га сачувају. Одржавају редован контакт с вама и пружају вам емоционалну потпору у тешким тренуцима. Они су ту кад се желите некоме поверити или једноставно осетите потребу за изласком и дружењем. Осећајне су и неће своје лоше расположење искалити на вама. Привлаче лежерношћу и шармом, не воле свађе и чине све како би избегле сукоб.


Лав


Иако не могу бити блиски са свим обожаватељима, популарни Лавови итекако су способни неговати истинска пријатељства. Јако су лојални и топли, у многим ће вам ситуацијама чувати леђа и заложити се за вас. Енергични су, забавни и у ближњима подстичу оптимизам и позитиву. Као пријатељи увек су искрени, а то значи и понекад строги. Због искрености надалеко су познати као људи од интегритета.


Водолија


Стварају и одржавају бројна пријатељства. Омиљени су у друштву јер су у правилу добронамерни и толерантни. Подстичу друге да буду оно што јесу и извлаче из њих оно најбоље. Људи се углавном пријатно осећају у њиховом окружењу. Привлаче креативношћу и маштовитошћу, користећи оштроумност да би учинили свет бољим и срећнијим местом. Јако су лојални и предани у добрим и у лошим временима. У њима имате пријатеља за цео живот.

(tportal.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације