Мислите ли да сте раздражљиви, мрзовољни, џангризави или зловољни? Узрујава ли вас и најмања ситница? Ако је одговор потврдан, сигурно загорчавате живот свима око себе, као и они вама. Решење? Музика, јога, медитација, купка, вежбе дисања... Све вам то може помоћи у постизању спокоја и подизању расположења.Шкорпија


Прилично су осетљиве, али своју рањиву страну скривају под маском мрзовоље и џангризавости. Не желе да други виде њихове слабости. Ако их је неко изневерио и повредио или им је неки актуелни догађај пробудио старе болне емоције, биће мрзовољни и нерасположени. Из њихове главе ће куљати негатива која ће утицати на све који их окружују.

Јарац


Кад је у осетљивој фази, и најмања га ситница љути и смета му - од буке и промене температуре до јаког или слабог светла. Тада му се зловоља толико јасно очитава на лицу да га се сви препадну. Јарац ће најбоље савладати то стање тако да се окрене самоме себи. Потребна му је самоћа и одвајање од спољног света да би обрадио и разградио болне емоције.

Рак


Понајвише га узрујавају увреде, занемаривање, одбацивање и породични проблеми. Уочи ли да је неко њима близак угрожен, неће стајати скрштених руку, него се умешати, али ни у жару борбе неће моћи сакрити мрзовољу и горчину. Упада у слично стање ако му неко ускрати љубав или му покаже да није добродошао у неко друштво.


Девица


Постаје мрзовољна ако јој се наруши радна атмосфера, ако се нашла у неизвесној ситуацији или ако око ње владају неред и мањак хигијене. Девице су у стању котрљати се у мрзовољи док им не буде мука. Будући да су врло веште у проналажењу решења, пожељно је да се суоче с извором своје мрзовоље и обрачунају се с њим.


Рибе


Осећају се несрећно и потонуло ако су уочили некакву неправду према себи или некоме из ближе или шире околине. Будући да је неправда свеприсутна, Рибе су врло често џангризаве и јадне. Пожељно је да Риба у таквом стању пронађе креативан вентил изражавања и претварања негативне енергије у уметничко дело.

(tportal.hr)