Помало је дивљи, али с мером. Романтичан је и брижан. Динамичан је, страствен, дарежљив: Какав вас то МУЖ ЧЕКА судећи по астрологији

НовостиОнлине

26. 02. 2020. у 20:03

Помало је дивљи, али с мером. Романтичан је и брижан. Динамичан је, страствен, дарежљив: Какав вас то МУЖ ЧЕКА судећи по астрологији

Depositphotos

Ко је брижан супруг, а ко прво удовољава себи. Неке мане и врлине хороскопски знакови не могу да прикрију кад уплове у брачне воде, а проверите шта вас то чека. Ипак, када све саберете и одузмете, ваш патрнер је управо овакав:

Ко је брижан супруг, а ко прво удовољава себи. Неке мане и врлине хороскопски знакови не могу да прикрију кад уплове у брачне воде, а проверите шта вас то чека. Ипак, када све саберете и одузмете, ваш патрнер је управо овакав:

Ован

ПРЕДНОСТ: Помало је дивљи, али с мером. Обожава добру забаву и воли да се сви осећају пријатно у његовом друштву па вам с њим баш никада неће бити досадно.

МАНА: Због урођене тврдоглавости с њим је често тешко комуницирати. Воли да шефује, сматра да је увек у праву, а чак и када није - неће то признати. Увек све мора да буде онако како је он то зацртао. У себи носи дозу себичности која се најчешће испољава током свађа.

Бик

ПРЕДНОСТ: Надалеко је познат по својој оданости и на њега увек можете да рачунате. Стабилан је, вредан, окренут породици, у потпуности ће вам се посветити и долазити сваки дан кући у исто време.

МАНА: Од жене очекује исто, па Бик није добар избор за жене слободног духа које воле своју слободу, авантуристички начин живота, не желе да се осећају спутано и желе много времена за себе.

Близанци

ПРЕДНОСТ: Занимљив је, паметан, позитиван, не боји се нових изазова, непредвидив је и непрестано ће вам приређивати изненађења.

МАНА: Није оличење оданости попут Бика и никада не знате колико ће његова љубав трајати. Воли промене, мрзи рутину, није стабилан и тешко се препушта дугим везама.

Рак

ПРЕДНОСТ: Романтичан је и брижан. Када воли, воли снажно и емотивно. Не занимају га површне везе.

МАНА: Његова љубав понекад може да гуши. Воли да све има под контролом и мале ситнице лако претвара у велики проблем. Унапред размишља негативно, тј. замишља све лоше што би могло да се догоди и тако уноси немир у однос.

Лав

ПРЕДНОСТ: Динамичан је, страствен, дарежљив и учиниће све што може како би вас максимално размазио.

МАНА: Поносан је и ташт па ће се увредити ако у сваком тренутку није центар вашег света или ако му (по његовом мишљењу) не посвећујете довољно времена. Воли да буде у центру пажње, што често може да буде исцрпљујуће за његову животну сапутницу.

Девица

ПРЕДНОСТ: Чврсто стоји с обе ноге на земљи, организован је, стабилан и посвећен томе да вас у сваком тренутку чини срећном и задовољном.

МАНА: Цепидлака је, свему ће наћи ману и воли да поправља недостатке других људи. Често му недостаје самоуверености, несигуран је и има проблема с успостављањем поверења.

Вага

ПРЕДНОСТ: Романтични шармер с покрићем. Добар је и љубазан, не само према вама, него према свим другим људима. Када се заљуби, већ замишља живот са том особом.

МАНА: Када му је его повређен, понашаће се као дете и неће марити за туђа осећања. Иако је увек спреман на решавање проблема, тада постаје стриктан и хладан па је тешко комуницирати с њим.

Шкорпија

ПРЕДНОСТ: Страствен, интензиван и када је уистину заљубљен поседује невероватну емпатију и емотивно разумевање.

МАНА: Екстремно је осетљив, размишља фаталистички и уме да буде јако посесиван. Ако се осећа повређено, онда постаје и осветољубив.

Стрелац

ПРЕДНОСТ: Мудар, великодушан, дарежљив, нежан. Не зна да лаже па због тога од њега можете да очекујете максималну искреност.

МАНА: Генерално говорећи, ради се о стабилном мушкарцу, али не када је у питању љубав. Често не зна да дефинише своја осећања и лако губи интерес. Воли да намеће своја уверења и мишљења

Јарац

ПРЕДАНОСТ: Нема тога што неће учинити за жену у коју је заљубљен. Не препушта се лако емоцијама, али када га дотакне љубав, спреман је на читав живот у заједништву и ни у једном тренутку неће посумњати у своја осећања.

МАНА: Тежак је, стално критикује, има велика очекивања, ретко пристаје на компромисе и не разуме појам флексибилности. Када је повређен, око себе ће изградити зидове које је тешко срушити.

Водолија

ПРЕДНОСТ: Узбудљив је и интелигентан. Никада није љубоморан и може му се безусловно веровати.

МАНА: Баш све схвата лично. Често емотивно одлута и дистанцира се јер се осећа несхваћено. Не зна да воли без осећаја унутрашње сигурности и поверења, а тешко стиче обоје.

Рибе

ПРЕДНОСТ: Нежан, воли пуним срцем, не суздржава се, пун је бриге и поштовања.

МАНА: Нестабилан је када су у питању емоције. У тренутку се може предомислити и рећи како заправо тражи потпуно другачију партнерку. Воли љубавну игру по својим правилима, а ако осети да га нешто гуши, одмах ће побећи.

(Блиц магазин)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације