СВИ тражимо љубав, али се мало плашимо тог дивног осећања. Међутим, у вези је важно отворити се и одбацити све страхове. Сваки хороскопски знак има своје страхове у љубави, понекад чак и без сазнања о њима. Уколико је могуће, најбоље би било ослободити се страхова, препустити се љубави и помоћи свом партнеру у томе.


Ован

Највише од свега цените своју независност. Не плашите се да наставите да будете сами и осећате да немате времена ни енергије да обратите пажњу на потребе других људи. Један од ваших највећих страхова када је љубав у питању јесте страх да љубав може наштетити вашим плановима. Желите сигурну везу која вам даје слободу.


Бик

Мрзите промене и можда ћете се уплашити због тога. Зона удобности највећа је препрека интимности и не дозвољавате никоме да погледа у ваш унутрашњи живот. Нисте се толико дуго ослањали ни на кога осим на себе и плашите се да зависите од некога. Можда ћете изгледати мирно, али не можете порећи да сте у себи прави романтичар који се нада љубави.


Близанци

Једина предвидива ствар код вас је да ћете гарантово да промените своје мишљење и то ћете радити стално. Ви сте неозбиљни ваздушни знак који тежи да лепрша, никад не желећи да остане на свом месту довољно дуго. Плашите се да се не заљубите, потпуно се растопите у другој особи.


Рак

Бринете о другима и не плашите се да покажете своју осетљивост. Лојални сте и одани, чак и када вас привлаче себични или токсични партнери. Плашите се љубави јер не желите да се осећате потцењено. Срце и душу дајете када волите и плашите се да примите равнодушност као одговор.


Лав

Заљубљујете се лако. У одређеном смислу, плашите се љубави јер се плашите разочарања. Цените понос и рационалност и плашите се да ће љубав угрозити ваша осећања. Увек морате бити одговорни, тако да не желите да се одрекнете било какве контроле. Не волите да осећате да немате моћ.


Девица

Живите унутар заштитних зидова и знате како сакрити своје грешке. Ваша жеља за перфекционизмом и непоштовањем сопствених стандарда онемогућава вас да схватите колико сте вредни љубави. Не бојите се само да ће неко открити да имате мекано и рањиво срце, већ и да ће видети особине које вам се не свиђају.


Вага

Шармантни сте и савршено можете разговарати, насмејати се и изгледати сјајно. Интимност вас плаши јер не желите да се удубите у прљаву игру емоција. Имате емоционалну дубину, али не можете да контролишете осећања. Плашите се да покажете своје негативне особине јер не желите да изазовете разочарање. Тако се плашите усамљености да одбијате љубав и не јурите за њом.


Шкорпија

Није тајна да страх од љубави произлази из урођеног страха од издаје. Очекујете да други буду 100% искрени и увек отворени према вама, али другима покажете само оно што желите да виде. Такође се плашите да поново не постанете превише зависни од некога како вас људи не би повредили као некада.


Стрелац

Плашите се љубави јер се бојите да ће вам бити досадно. Желите страст и узбуђење сваког дана и плашите се да ће вас успостављање рутине лишити тога. Плашите се да ће вас љубав успорити, а не желите да жртвујете ствари за које мислите да су најскупље. Одбијање путовања, упознавања и нових искустава значи одустати од живота који волите.


Јарац

Плашите се љубави, јер се идеја чини безобзирна и непредвидива. Мрзите да не успете у животу, а љубав није тамо где желите да изгубите. Желите да будете јаки, одбијате да покажете своје рањивости и несигурност, па сте склони да скренете са емоција и градите заштиту.


Водолија

Плашите се љубави јер не желите да се осећате ограничено. Дајете свом партнеру независност коју желите заузврат, сматрајући га једнаким себи. Плашите се да нећте наћи савршеног партнера за вас који разуме колико цените своју личност. Цените логику, а не емоције и не желите поново да губите своја осећања.


Рибе

Ви сте незаинтересовани и трудите се да помогнете другима, не очекујући ништа заузврат. Прихватате друге људе и највише од свега желите да помогнете другима. Плашите се љубави јер не желите поново да осетите да некоме не можете помоћи.


Да ли се слажете са таквим закључцима астролога?


Аутор: Женски магазин