СИГУРНО сте се сусрели с људима који не обраћају пажњу јесу ли према вама љубазни или не и не узимају у обзир ваше потребе и осећаје. За такво њихово понашање можда је крив хороскопски знак у ком су рођени јер неки од њих немају времена за тактизирање, док други имају друге разлоге за такво понашање.


1. Јарац


Јарчеви нису непристојни, него су само амбициозни и усредсређени на свој циљ. Они се могу толико унети у посао да и не схватају како су непристојни. Они нису злобни ни непажљиви, него само немају времена јер имају превише тога што треба да ураде па се догађа да потпуно забораве јавити вам се или не обраћају пажњу на оно о чему им говорите. Имајте на уму да су намере Јарчева добре и да ће они увек бити ту када вам буде потребна помоћ.


2. Ован


Овнови су превише нестрпљиви и импулсивни да би били љубазни. Каткад знају изговорити прво што им падне на памет, не размишљајући како ће се то одразити на саговорника.Ако имају мало стрпљења и све држе под контролом, успевају не бити груби и непромишљени. Као и Јарчеви, и Овнови имају пуно тога што желе обавити и неће губити време на ствари које сматрају непотребним.


3. Водолија


Водолије могу деловати дистанцирано и резервисано. Они не воле учествовати у туђим драмама и не желе постати претерано емоционални ни пред ким. Могу бити изразито непредвидиви, а ако се не желе бавити ни са чим, могу то саопштити на груб начин. Водолије имају пуно тога на уму и увек покушавају наћи решење за проблеме па некад не воде рачуна о томе јесу ли љубазни.


4. Лав


Лавовима је живот препун догађаја па не стигну како треба да испрате све то. Због тога љубазност није на листи њихових приоритета. Они нису нељубазни, него су због свега онога што имају на уму често одсутни и могу потпуно заборавити да треба да буду љубазни. За Лавове је најбоље да се усредсреде на једну ствар, него да се распростру на све стране и нешто погреше, пише Yоур Танго.


5. Девица


Девице превише размишљају о томе хоће ли бити љубазне и хоће ли имати лепе манире. Због тога могу деловати људима као да су нељубазне јер су превише истрајне у свом труду. Рођени у овом хороскопском знаку не желе повредити ничија осећања, али каткад могу бити до те мере оптерећени разним стварима које су обећали тако да љубазност остављају по страни. Због сталне тежње за савршеношћу догађа се да им је нарушено самопоуздање због чега се некад понесу и нељубазно, несвесни да то раде.

(index.hr)