Нисте љубитељ стереотипних удварања и немаштовитих удварача? У том би вас случају припадници ова четири знака могли оборити с ногу већ при првом сусрету. Ако не шармом, онда духовитим приступом.Ован - право у главу


Снимио вас је пре него ви њега јер његовом оку не промиче никаква згодна (женска) прилика. Прилази самоуверено, али опуштено па без проблема започиње разговор зачињен духовитим коментарима. Притом нетремице гледа у очи јер је већ добро осмотрио ваше телесне атрибуте. Немојте се изненадити ако вас усред разговора о некој десетој теми упита хоћете ли започети везу с њим или у пола речи прекине страсним пољупцем.

Близанци - фактор изненађења


Делује као да га занима само разговор с вама, но ништа није даље од истине. Зачиниће га духовитим упадицама којима ће вас покушати освојити, иако многе од њих неће бити баш најпристојније. Налазите ли се у већем друштву, предложиће вам да одете негде под изговором да постаје досадно. Очекујте неочекивано јер у следећем бисте се тренутку могли с њим наћи у клинчу на усамљеном месту или плесати на подијуму неког клуба.

Стрелац - без длаке на језику


Заигран и увек спреман за пустоловину, предложиће вам нешто што подиже ниво адреналина. Ни посета забавном парку није искључена. Будући да не види разлога за околишање, сипаће недвосмислене изјаве из рукава. У стању вас је у потпуно незгодној ситуацији питати јесте ли за секс. Прихватиће вашу одбијеницу са смешком и без љутње. Ако нисте раније, у том бисте тренутку могли поклекнути и променити мишљење.

Вод
олија- утисак заварава


Показаће се пријатним, занимљивим саговорником и изненадити вас широким видицима и знањем. У једном ће вам трену рецитовати стихове, у другом објашњавати појмове из квантне физике, а онда заплесати уз тактове песме независне продукције. Дивиће се свему што вас чини посебними кад већ помислите да није тип који вас покушава обрлатити, приметићете да се налазите у његову загрљају.

(
tportal.hr)