ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Иако вам је све надохват руке, у протеклом периоду вам је некако замало измицало. Без обзира на то утеху проналазите у задовољствима која немају везе с вашим пословним животом. Тренутна фаза и није толико лоша ако бисте у своје калкулације урачунали мањи губитак који може да вам изазове особа с којом сте сковали нереалан план. Дакле, не губите време с неозбиљним људима који су добри само за забаву и провод. Посветите се послу и не плашите се грешака, јер све што ових дана посејете у будућности ће се исплатити.

Љубав Ових дана звезде вам нису наклоњене за љубав. У изгледу су озбиљне расправе са вољеном особом. Од вас се очекује подршка коју тренутно нисте у стању да пружите. Након свађе следи краткотрајно олакшање, а после тога изнова компликовање односа. С једне стране, потпуно сте се усредсредили на партнера, а с друге, као да вас нико не чује и не разуме. Велику тензију можете да ублажите уколико пустите вољену особу да прва повуче потез.

Здравље Болови у леђима.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Постајете неодољиви магнет за људе пуне доброг расположења и позитивне енергије. Можда ће вас њихов ентузијазам иритирати. Крајем месеца обузеће вас порив да направите мали отклон од свих притисака и обавеза које вам се намећу. Постоје неке ствари с којима не желите да се суочите, али околности ће вас присилити на то. Како год да се поставите, спремите се на изненађења која ће вам отворити сасвим нове увиде у ваш пословни живот. Овај месец није нарочито повољан, али необично је важан за све оно што долази.

Љубав Не може се рећи да је ово добро време за љубав и романтику. Иако се отварају нови хоризонти, могућа су одуговлачења која вас ванредно иритирају и депримирају. Ако тражите љубав, ово је период ишчекивања. Ствари могу бити повољније уколико, током овог периода, планирате пут или краткотрајан одмор. Тамо негде, ван места вашег становања, можете да упознате интересантну особу која долази издалека, највероватније иностранства.

Здравље Чувајте плућа.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао На вама је да понесете промене које ће донети бољитак вашем радном окружењу. Ипак, ово није право време за испуњење пословног и приватног плана. У изгледу су новчани проблеми, највероватније, због неких бирократских компликација које не можете унапред да урачунате. Предстоји вам доста труда око санирања ситних заврзлама. Уколико будете доносили важну одлуку, унапред урачунајте додатно време како не бисте пробили рокове који су вам задати. Будите опрезни у саобраћају, нарочито ако сте возач.

Љубав У овом периоду неопходно је да сведете своја очекивања од других људи на минимум, а то је нешто што је вама најтеже. Све што отпочнете ових дана неће се развијати очекиваном брзином и у жељеном правцу. Не би било лоше да у све своје планове који се тичу љубавних односа урачунате могућност одуговлачења, одлагања и одбијања. Да ли ћете с лакоћом превазићи овомесечна искушења или ћете се озбиљно намучити, зависи од вас.

Здравље Контролишите притисак.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Пред вама су промене које могу да утичу на све сегменте вашег живота. На удару је реорганизација финансија, било да се ради о вашем радном окружењу или је ово ствар вашег новчаника, ефекат је исти. Уколико будете очекивали помоћ са стране, разочараћете се. Стратегију градите искључиво на личним капацитетима и нека вас не понесу туђа обећања, јер баш када вам буде најпотребније схватићете да сте били у заблуди. Избегавајте позајмице и све друге видове задуживања.

Љубав Коначно долази тренутак за реализацију креативних идеја о којима већ неко време размишљате. Уколико је у ваше планове укључен партнер, не очекујте много, јер вам предстоји мало разочарање. Вољена особа није у стању да испуни своја обећања. Ово је разлог због кога ћете се, до краја наредног периода, осетити помало издано, али ако будете довољно смирени ситуација се, крајем овог периода, може окренути у вашу корист.

Здравље Склоност прехлади.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Затрпавате се додатним послом. У оквиру овога, известан је сусрет и познанство с особама које ће отворено представити своја очекивања од вас. Ради се о људима који су на вишој позицији од вас, па је сваки компромис везан за вашу сарадњу - немогућ. Не преостаје вам ништа друго него да дисциплиновано прихватите све што се тражи и својски прионете на посао. У противном, могли бисте проћи кроз велики стрес, а некима од вас у овом периоду прете озбиљне непријатности у радном окружењу.

Љубав Уколико сте у вези или имате породицу, на неки начин се осећате прозваним да направите важан корак који би битно променио распоред снага у вашем емотивном систему. Уколико нисте у вези, на вама је одлука хоћете ли преузети иницијативу и отпочети комуникацију с особом која вас баш и не привлачи страствено, али која је, по свим другим основама, добра прилика за дуготрајну везу или бар квалитетно пријатељство.

Здравље Болови у грлу.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Наоружајте се стрпљењем. Покреће се обиље енергије која, некима од вас, може да преокрене живот из корена, нарочито ако се ради о нечему на чему сте у прошлости већ радили. Овоме су изложене највише особе чији је посао повезан са здравством, комуникацијама или саобраћајем. С обзиром на то да су ови дани обележени великом динамиком, потребно је обратити пажњу и на пословне односе, јер су извесни неочекивани неспоразуми који су нерешиви и који трајно могу да наруше сарадњу са особама које су, за вашу каријеру, важне.

Љубав Одлично осећате каква је ситуација с партнером, али то не умете да преточите у речи. Вољена особа вас не разуме, ваше ћутање делује превише мистериозно, па делујете љутито. Ако не пронађете начин да поново успоставите блиску комуникацију, неразумевање може изазвати свађу која је последица ничег другог до најобичијег неспоразума. Пре него што себи загорчате живот, преиспитајте се колико вам је заиста стало до вољене особе.

Здравље Проблеми с варењем.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао На измаку сте снага, мучи вас умор због кога имате јаку потребу за кратким одмором. На све то стижу и нове дугорочне обавезе, али ви ћете пронаћи начин да све постигнете. Уколико будете у позицији да одлучујете о свом пословању нека ваша размишљања иду у смеру некаквог удруживања с људима који су капиталом на сличном нивоу као и ви. Уколико радите с некретнинама, будите опрезни и објективни у својим проценама јер су у изгледу већи превиди и грешке које касније нећете моћи лако да поправите.

Љубав Имате неописиву потребу за променом. Ово је време када се на љубавној сцени отварају нови и веома позитивни трендови. Људи које ћете овог месеца сретати извор су стварне инспирације. Неко од њих може бити кључан играч преко кога срећете особу која на љубав гледа на сличан начин као ви. Иако цела ствар може деловати обећавајуће, не залећите се, јер ће се све завршити пре него што почне.

Здравље Алергије.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Време је за реализацију важних пројеката које сте кришом прижељкивали. Шта год да сте намерили, постићи ћете. Очекују вас сусрети с интересантним људима који имају добре намере. На неки начин, ваш потенцијал добија на снази. Разазнајете путању куда би било добро да наставите даље. Ипак, не би било наодмет да знате и то да праве прилике тек долазе. Ово сада су само мали кораци у правцу успеха ка коме сте се усмерили. Уколико у свом раду имате посла с људима који су на ивици закона, будите опрезни.

Љубав Стабилност може помутити туђа невоља, било да је у питању пролазна болест ближњих или некога ко вам је важан или на неки начин зависи од вас. Бићете прозвани да помогнете, а то ће подразумевати битну промену планова за које сте мислили да су сигурни. Крајем овог периода можете донети суштински важну одлуку која се тиче вашег партнерског статуса. Шта год да буде, важно је да знате да ће сваки евентуални договор, склопљен ових дана, бити раскинут.

Здравље Преконтролишите вид.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао У изгледу је осетан прилив енергије. Прати вас позитиван тренд у свакодневном животу, како на послу, тако и код куће. Споразум се лако постиже с партнерима и колегама, солидарност и тимски рад напредују, а ви у целом систему заузимате место које одавно заслужујете. Иако вам све ово може деловати прилично напето, морате бити свесни да је ово време ваших малих победа на које сте дуго чекали. Помоћи ћете себи ако се не будете оптерећивали сваким детаљом. Држите се приоритета.

Љубав Трагате за додатним задовољствима јер се не осећате испуњено у односу у коме сте званично. Овакав аспект упозорава на опасност упуштања у дуге исцрпљујуће разговоре који воде у расправе и свађе. Своју емотивну збуњеност не лечите агресивном комуникацијом јер ће вас све то додатно исцрпети. Током овог периода можете доживети непријатне догађаје, па се саветује да одложите преозбиљне разговоре и све што може да поспеши неразумевање.

Здравље Несаница.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Време је да се полако опоравите од неповољних аспеката који су вас, у протеклом периоду, уморили. Биће вам потребно време да околину убедите да сте и даље заинтересовани за обавезе. Своју меланхолију и исцрпљеност маскирате лажном веселошћу, а то за последицу може произвести да у свакој ситуацији будете први на удару било каквих компликација које се тичу међуљудских односа у вашем радном окружењу. Као дежурно сумњиво лице, будите опрезни, можете бити окривљени чак и када одговорност није ваша.

Љубав Ви нисте особа која жуди за авантурама, али ових дана као да желите да се накратко опустите. С друге стране, коче вас самодисциплина и истрајност у односима, чак и онда када вам не иде. Идеално решење је негде на средини. Морате да пронађете начин да елегантно изађете из учмале свакодневице и себи и партнеру пружите мало топлине и љубави. За то вам није потребна нова особа, напротив. Најлепше тренутке доживећете с неким кога дуго знате.

Здравље Чувајте се прехладе.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Концентрација је на високом нивоу, чини се да вам ових дана неће ићи лоше. Међутим, постоји мала опасност да на таласима велике самоуверености превидите неке очигледне чињенице које вам могу покварити целу финансијску конструкцију. Конкретније, уколико будете дозволили да се у ваше одлуке мешају људи из блиског окружења, велика је шанса да сви заједно западнете у проблеме. Ту се не ради о нечијој лошој намери, већ о превидима и грешкама које други људи, нехотице, могу да направе.

Љубав Имате потребу да се ушушкате поред неког ко би вам дао сигурност и удобност. Чак и ако се у потпуности припитомите, велики су изгледи да вас вољена особа изненади и иступи са захтевима који се не уклапају с вашим виђењем везе. Ако се то догоди, најбезболније ћете проћи ако прихватите новонасталу ситуацију, чак и ако би то вама, у првом моменту, деловало као нешто неповољно. Како год да буде, ствари ће се убрзо вратити на старо.

Здравље Нервоза.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао До краја текућег месеца очекује вас озбиљан рад, након тога осетан је пад енергије, потреба да се обавезе поделе и потраже партнери у послу. Некима овај период доноси велико разрешење, али само под условом да у свему учествује трећа особа као неко ко доноси последњу реч. Очекујете подршку од особа на које безрезервно рачунате, али оне вас напуштају у погрешном тренутку. Пословна заврзлама може проузроковати материјалну штету која долази као последица неспоразума и наизглед безазлених грешака.

Љубав Размена лепих речи у друштву пријатеља олакшаће вам, током овог периода, осећај усамљености и несхваћености. Током прве половине овог месеца могући су нервоза и вишак енергије која се, уколико не постоји квалитетан однос између вас и вољене особе, манифестује кроз губитак комуникације и повлачење. Након тога у изгледу је побољшање расположења, али само ако пронађете слободно време да искрено о свему попричате с партнером.

Здравље Чувајте се инфекција.