Три знака хороскопа биће цареви током владавине Рибе до 20. марта

Novosti Online

21. 02. 2020. у 20:40

Током већег дела сезоне Риба нашу срећу реметиће ретроградни Меркур, али због тога свакако не треба очајавати

Три знака хороскопа биће цареви током владавине Рибе до 20. марта
Током већег дела сезоне Риба нашу срећу реметиће ретроградни Меркур, али због тога свакако не треба очајавати. То посебно важи за три знака Зодијака, којима ће се звезде на многим пољима осмехнути, па ће идућих месец дана дуго памтити по лепим стварима, пише Elite Daily.

Рак

Живот има своје чудне путеве, па не можете порећи да сте у протеклом раздобљу, без обзира на своју изражену интуицију, имали много изазова у вези и односима с другим људима. Прешли сте дуг пут и то се види, али сада вам се враћа енергија и поново имате жељу за акцијом и учењем. Ако размишљате да ли да се упустите у нешто ново, сада је право време за то, јер ћете имати много инспирације. С друге стране, због ретроградног Меркура треба да будете опрезни на сваком кораку – не потписујте важне уговоре пре него што их детаљно прочитате. Друштвени живот ће вам процветати у овом раздобљу и имаћете много дубокоумних разговора.


Шкорпија

Ваше изражавање је јединствено. Ако сте дуго држали све у себи током сезоне Водолије, сезона Риба ће бити раздобље вашег отварања. У овом раздобљу имаћете прилику и да упознате неког ко ће вас инспирисати и у кога бисте могли да се заљубите, а због утицаја ретроградног Меркура може се догодити и да вам се јави нека особа из прошлости. Окончајте све са њом и наставите даље. Не осврћите се више назад, него само храбро наставите напред.

Рибе


Ваша сезона је коначно дошла и ви већ осећате магију. Меркур ће бити ретроградан у вашем знаку до 9. марта, док се не врати у Водолију, али не треба бринути због њега, него извуците најбоље из тога. Присећајте се ствари и преиспитујте их како бисте се освестили и спознали шта треба да промените. У овом раздобљу показаћете се као посвећени партнер и тако ћете ојачати и своју љубавну везу и односе са другим важним људима. Ваша комуникативност доћи ће до изражаја, па треба искористити овај налет брбљивости у своју корист. Откријте лепоту која постоји око вас и само чека да је зграбите.

(индеx.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације