Ако сте непредвидиви, занимљиви сте и узбудљиви, али имате више лоших страна. Ваши договори падају у воду, а ваша реч има малу вредност. Можда имате добре намере, али вам недостаје унутрашњи компас звани „одговорност“ који би вас наводио у истом смеру независно од промена ваших жеља и интереса.


У наставку погледајте која четири знака најбоље одговарају овом опису.

Стрелац


Он иде за својим задовољством. Будући да ви не знате шта је у поједином тренутку извор његовог задовољства, не можете предвидети којим ће путем кренути. Још важније, ни Стрелац то не зна унапред. Он је спонтан и не прави планове (или их мења у ходу). Одлично се сналази у новим околностима и нема потребе за дугим припремама па ретко даје назнаку својих идућих потеза.


Водолија


Они су деца хировитог Урана, планете револуција и преокрета. Не осећају се обавезнима да поштују ичија правила, па ни властита. Не допуштају људима да им било изреком или прећутно наређују шта да раде. Живе у тренутку и мисле својом главом, а сваки пут мисле изнова. То их може навести да поступе различито него претходни пут...или једнако. Да, и то је облик непредвидивости.


Близанци


Они се окрећу како ветар дува. И најмањи спољни утицај може их навести да одустану од намере и учине нешто сасвим друго. Редовно се друже с бројним људима и баве многим паралелним активностима које је тешко ускладити. Већ је и једна непрецизност или једно предомишљање довољно да сруши целу конструкцију њима и онима с којима су се договарали.


Ован


Њега је лако одушевити и наљутити, а у оба случаја његова реакција је нагла и недовољно промишљена. У жару тренутка изавиће љубав, отићи на пут, нешто купити, уложити у бизнис, или ће неког обасути увредама, раскинути однос, дати отказ, разбити предмет, опалити шамар. Осим што је нагао, Ован има редуциран страх па се олако упушта у опасне, адреналинске активност којих се други клоне.

(tportal.hr)