ОВАН

Суочени сте с понудом, али колико је желите, толико је се и плашите. Очекујете интензивну подршку чланова породице, иако сте свесни тога да вам то неће пуно помоћи. Будите оно што јесте, опустите се и својим шармом се изборите за позицију.


БИК

У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате решите. Одлично функционишете под притиском, али оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан енергетски пад, што може оставити трага на здравље.


БЛИЗАНЦИ

Очекују вас задаци који вас терају да изађете из устаљене рутине. Иако сте радно расположени, специјални захтеви су напорни јер се од вас очекује да дате све од себе, па и више од тога. Крај дана доноси олакшање јер сте успешни.


РАК

Тежите ка слободи, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за побуну. Дисциплиновано и на време обављајте све радне задатке, једино ћете на тај начин избећи напете аспекте који вам могу закомпликовати финансијску ситуацију.


ЛАВ

Отварају вам се лепе пословне могућности. Предстоје преговори о могућој сарадњи са иностранством, као и шанса за далеко путовање на коме ћете се пословно усавршавати. Не дозволите да вам због тренутне лењости оваква шанса пропадне.


ДЕВИЦА

Мали предах вам много значи. Краткотрајно пуњење позитивном енергијом потпомогнуто је пажњом вољене особе која вас данас њоме несебично обасипа. Уживајте у драгоценој паузи, требаће вам много кондиције за обавезе које предстоје.


ВАГА

Мањи прилив новца није довољан да покријете све расходе. Ослањате се на партнера уместо да засучете рукаве и излаз обезбедите сопственим снагама. Пружите шансу пријатељима, један од њих вам може предложити сјајно решење које ви сами не видите.


ШКОРПИЈА

Све активности су вођене у оквиру пројекта у који сте одавно укључени. Од вас се очекују потези којима бисте доказали своје место у тиму. Будите обазриви, поље деловања је ограничено и ваше могућности могу доћи у питање.


СТРЕЛАЦ

Прихватате се послова које су ваши сарадници требали да заврше. Из неког разлога умислили сте да је само ваша дужност да се жртвујете. Тренутну болећивост усмерите на љубавни живот, јер вољена особа је можда неутешно усамљена.


ЈАРАЦ

Дан је обележен жустрим расправама у које ће вас увући сарадници које сте сматрали за пријатеље. Након јутарњег пада расположења и пролазне меланхолије, поподне протиче у знаку доброг расположења и преко потребне релаксације.


ВОДОЛИЈА

Немате разумевање за вољену особу, па су могуће несугласице у којима можете, у афекту, повући потезе због којих ћете се касније кајати. Покушајте да на безболнији начин савладате пролазну меланхолију јер она долази из досаде.


РИБЕ

Сарадници вам говоре шта треба да радите. Иако нисте тражили туђе мишљење, полако али сигурно почињете да вучете потезе који нису ваши. Не личи на вас да мислите туђом главом, па је последњи тренутак да промените те односе.