ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Имате довољно времена да обавите све задатке, али у свему касните јер нисте довољно сконцентрисани. Мислима сте далеко зато што унапред планирате активности на чију ћете реализацију још чекати. У једном јесте у праву, а то је да је неопходан прецизан и практичан план, али то не подразумева губљење драгоценог времена у претераном размишљању.

Љубав Вољена особа је променљивог расположења, имате утисак да вас превише притиска. Ако се, ових дана, упустите у озбиљне разговоре, може да вам се деси да у афекту изговорите и нешто што сте планирали да прећутите. За ваша незадовољства тренутно нема лека, будите стрпљиви.

Здравље Малаксалост.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Период је обележен решавањем закулисних радњи у којима су учествовале особе које сте сматрали својим пријатељима. Иако ћете претрпети одређена разочарања, бићете задовољни, па околини можете деловати превише арогантно. Да бисте избегли евентуалне неспоразуме, током ове недеље избегавајте уплитање у проблеме који немају везе са вама.

Љубав Ако занемарите ситне проблеме који кваре расположење, схватићете да за дружење и исцељујуће разговоре није неопходно да вам све буде потаман. С друге стране, под тензијом сте због притиска вољене особе која је, ових дана, променљивог расположења и за ваш укус превише тајанствена.

Здравље Чувајте плућа.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Неке околности вас приморавају да донесете одлуку за коју знате да мора да се догоди, али које се истовремено и плашите. Превише озбиљно схватате овај тренутак, као да након тога нема повратка на старо. То је нереално. Врло брзо ћете схватити да оно што вам је у овом периоду деловало као неизбежно, уствари није коначно.

Љубав Прекидате комуникацију с вољеном особом јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, преузмите иницијативу и решите ствари до краја.

Здравље Пазите се вируса.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Мучи вас нестрпљење, све бисте сад и одмах. Док се тако беспотребно трошите и нервирате, време пролази, а ништа не постижете. Потиснута тензија и ишчекивање прете да ескалирају у виду импулсивне реакције којом бисте упропастили све што сте до сада изградили. Контролишите променљивост расположења како бисте избегли могуће компликације.

Љубав Чини се да раније нешто није било по вашој вољи, а када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интерес. Вољеној особи није јасно ваше понашање, не зна како да вам угоди. Будите фер, јасно реците шта је то што хоћете и истовремено уважите потребе друге стране.

Здравље Несаница.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Посао се гомила, а ви се у томе све слабије сналазите. Иако напредујете на месту где се налазите, то није довољно да би вас мотивисало да се још више потрудите. Све оно што вам се сада дешава није случајност. Из неког разлога важно је, јер ће вам бити потребно у будућности. Будите према свима љубазни јер не знате за шта ће вам неко затребати.

Љубав Пред вама су значајне промене. Вољена особа је расположена за оно што долази, а ви то као да не увиђате. Мало пажње и стрпљења могу освежити везу која је упала у колотечину. Кратак одмор и заједничко путовање освежиће везу и подсетиће вас да сте, на првом месту, једно другом пријатељи.

Здравље Гастритис.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Очекујете брзу реализацију, али ствари се компликују. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили. Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити, али будите опрезни - све што ових дана покушате, вратиће вас на почетак.

Љубав Незадовољство на љубавном плану прети да постане разлог озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Не будите престроги, јер обоје сте криви. Узрок свега лежи у томе што прећуткивањем пропуштате прилику да искреним разговором разјасните недоумице које вас муче.

Здравље Чувајте леђа.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Време је да успорите темпо. Могућа је понуда за партнерство са особом која вам у живот долази као неко ко жели да вас нечему научи. Идеја вам звучи сумњиво, јер је све сувише добро да би било стварно. Без обзира на то што особа која вам се намеће нема лоше намере, њен план није довољно јак да бисте се ви некритички упустили у авантуру.

Љубав У партнерским односима влада затишје. Вољена особа делује себично и нестрпљиво. Ваша романтичност ових дана трпи ударце, јер вас околности терају да ситуацију сагледате на реалан начин. Не губите наду, тешкоће у овом периоду су краткотрајне и пролазне.

Здравље Проверите крвни притисак.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Недеља почиње великом тензијом и наглом променом ситуације на свим пољима. С једне стране имате вама надређене људе, а с друге оне који су, по хијерархији, испод вас и очекују ваш потез. Не постоји начин да осмислите решење којим би сви актери били задовољни. Беспотребним колебањем губите енергију, јер шта год да изаберете, неко ће се љутити.

Љубав Као и у послу, тако и у љубави, мучи вас нестрпљење. Једноставно, ви више не можете да чекате. Срећна вест је да нећете још дуго трпети, промене стижу у блиској будућности, али могу да буду непријатне. Останите смирени и не доносите преране закључке, јер могу бити потпуно погрешни.

Здравље Болови у грлу.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Без обзира на све што сте планирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ове дане за кратак одмор како бисте темељно осмислили на који начин је најбоље да се убудуће организујете.

Љубав Неки компромиси које сте направили у прошлости долазе на поновно разматрање јер вам се чини да превише трпите. Збуњује вас вољена особа, чини вам се као да је то неко кога уопште не познајете. Позитиван помак у вашим односима узрокован је сасвим новим вибрацијама које вам небо шаље.

Здравље Прехлада.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Можете да рачунате на подршку пријатеља, јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање важног уговора који вам најављује да ваша каријера креће у новом правцу. Упоредо с тим муче вас лоши поступци одређених сарадника, па иако славите малу победу, истовремено сте и увређени.

Љубав Заокупљени сте разматрањем неких ситуација која су се одиграле у прошлости. Ваша ћутљивост изазива нерасположење вољене особе. Пробудите се, није право време за искушења. Због недостатка комуникације мали неспоразум прети да прерасте у велики проблем.

Здравље Болови у леђима.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Свесни сте да ће се у наредном периоду много тога променити, па вас ишчекивање и неизвесност исцрпљују. Можете себи да помогнете ако се усредсредите на оно што је сада и овде и не мислите на нешто што се још није десило. У сусрет вам долазе многобројне прилике и познанство с млађом особом која има начина да вам професионално помогне.

Љубав Време је да се прилагодите вољеној особи. Нисте расположени за компромисе јер их доживљавате као пораз. Шта год да мислите ових дана не заборавите да је ваш партнер, као и ви, особа која има своје потребе и да јој је некада неопходно попустити, чак и када није у праву.

Здравље Главобоље.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Вама је јасно шта је добро а шта не, па вас нервира што колеге не разумеју шта се у радном окружењу дешава. Беспотребно сами себи кварите расположење јер се бавите људским односима који су небитни за ваше пословање. Могући су неочекивани издаци, на време припремите стратегију која ће вам помоћи да превазиђете проблеме.

Љубав Како у послу, тако и у љубави, ових дана мучи вас колебање. Уколико своју тензију будете усмерили на партнера постоји велика шанса да криза ескалира. Реакција вољене особе може бити изненађујуће непријатна. У свему вам могу помоћи блиски пријатељи, ако им се поверите.

Здравље Алергије.