Највећи бунтовници зодијака: Ови хороскопски знакови не воле да поштују правила

Новости онлине

14. 02. 2020. у 16:51

Највећи бунтовници зодијака: Ови хороскопски знакови не воле да поштују правила

Depositphotos

Они не желе да живе према нормама друштва којима се воде остали, него желе да нађу властите вредности у свету

СВИ ми имамо бунтовника у себи који се буни због одређених ствари, али неки хороскопски знакови су рођени побуњеници. Они не желе да живе према нормама друштва којима се воде остали, него желе да нађу властите вредности у свету.


Ових шест знакова хороскопа не желе се покорити стандардима друштва у којем живе.


Близанци


Близанци разумеју друштвене норме и размишљају критички о њима. Они се очајнички желе уклопити, али су стално контрадикторни у тој тежњи, што значи да ће сваки припадник овог знака мрзети себе ако се покори неком друштвеном правилу у које не верује у потпуности. Они се не уклапају у норме друштва, али мисле да би били срећнији када би успели у томе. Нажалост, не успева им да раде ствари као остали људи, што их чини случајним бунтовницима.


Бик


И Бикови добро познају правила и упућени су у последице њиховог непридржавања, али ће прихватити само оне стандарде који им одговарају и у којима уживају. Бик нема потребу да се уклопи и буде један у маси. Он ће сарађивати ако то жели, али ако не жели, не можете на то натерати тврдоглавог Бика. Једина правила по којима припадници овог знака живе јесу она која су сами створили.


Шкорпија

Припадници овог знака обично су дубокоумни и емотивни људи, али и рођени бунтовници од којих се не може очекивати да се придржавају правила – то једноставно није у њиховој природи. Ако друштво од њих тражи да се понашају на одређени начин, они ће учинити супротно баш у инат онима који их желе укалупити. Ако Шкорпији кажете да нешто не сме учинити, учиниће баш то, само да вам докаже да га не можете зауставити ни у чему. Припадници овог знака зодијака не само да одбијају устаљене друштвене норме, него их чак и намерно крше само како би показали да немају намеру придржавати их се.


Вага


Иако Вага очајнички жуди за прихватањем и потврђивањем, она је бунтовник који неће одступити од својих уверења. Припадници овог знака су веома креативни, па су често присиљени обуздати се и дати пуно мање од свог максимума само како би добили потврду коју желе. Али без обзира на то, неће се покорити свим правилима, јер имају своје стандарде од којих не одустају ни под коју цену. Чак и ако раде на своју штету, држаће се својих принципа.


Стрелац


Нико не мрзи правила, стандарде и очекивања више од Стрелца. Ако им се каже да нешто морају учинити у складу с друштвеним нормама, они пронађу начин како да се извуку. Стрелци прате само властити ритам, правила им веома мало значе, а друштвени стандарди служе им за подсмех. Они се понашају као да су с друге планете (Јупитера, у њиховом случају) и као да се правила људи на Земљи не односе на њих. Њима није важно шта други мисле о њима – они увек остају доследни себи, пише Your Tango.


Лав


Лав је способан гледати укалупљено друштво право у очи и пљунути му у лице. Он ужива у побуни и то ради на аутентичан начин. Ако се припадници овог знака не слажу с неком друштвеном нормом, одбијају да је прихвате без размишљања. Лав одређене друштвене стандарде уопштене види као стандарде у правом смислу те речи. То су за њега правила других људи, а он се не води туђим нормама.

(index.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације