МНОГИ верују да је страст пролазна и да након почетне фазе меденог месеца она једноставно нестаје, па уступа место чврстој, истинској љубави. Или се, у горем случају, догоди прекид љубавне везе.


Но то не мора бити тако. У неким случајевима љубавна ватра с временом само расте. Да би се то догодило, ако је веровати астролошким зналцима, потребно је да се споје одређени хороскопски знакови. Према њима, ови знакови имају најстраственије љубавне везе:


Близанци и Стрелци


Позитивни, весели и увек склони авантури, Близанци и Стрелци чине један од најбољих парова који се може замислити. Оба су знака поприлично прилагодљива, а будући да новим односима приступају с отвореним срцем, њих двоје ће сигурно пронаћи заједнички језик. Они имају тенденцију да живе у тренутку, препуштају се ситуацијама у којима се нађу и увек траже авантуре.


Бик и Рак


Велики емотивци који трагају за сигурношћу и удобношћу на први поглед могу изгледати као јако досадан пар, али они су одличан спој. Већину времена ће врло радо провести у кревету, али се њихова страст врло лако шири и изван спаваће собе. Осим тога, познати су као јако маштовити па им никада не недостаје идеја за љубавне игрице испод покривача.

Ован и Лав

Кад се та два ватрена знака споје, искре лете на све стране. Иако су обоје врло снажне личности, Ован и Лав су невероватно компатибилни захваљујући самопоуздању и сензуалности којих им не недостаје.


Њихова веза је испуњена енергијом, оптимизмом и са заиста пуно акције у спаваћој соби.


Близанци и Ваге


Њихова љубав је све само не досадна. Припадници ових знакова су невероватно харизматични и друштвени па својом појавом освајају све око себе, а главни задатак им је сваког дана да изнова освајају свог партнера.


Водолија и Стрелац


Кад спојите две неустрашиве, радознале особе, ствари постају прилично дивље. Ретки су они који воле експериментисати колико они, тако да нема сумње да је овај пар склон да се препустити страстима. Али њих двоје деле више од пуке привлачности. Водолије и Стрелци цене своју индивидуалност и слободу, а будући да ће поштовати међусобни простор, њихов ће се однос увек чинити свежим и узбудљивим.


Рибе и Шкорпије


Припадници ових знакова у животу се воде искључиво властитим емоцијама па ништа другачије није ни кад је у питању љубав. Ти бескрајно знатижељни знакови увек ће хтети да науче више једни о другима, а њихова ће веза с временом само постати интензивнија и страственија.

(index.hr)