Јасно је да је нумерологија или нумерика, како се још назива, поред тога што је мистична и духовна грана, дубоко математичка у својој суштини. У нумерологији стога не постоји ништа што се не може математички појаснити, једино што то зависи од тога ко се њоме бави и колико је његово познавање математике изнад просечног нивоа школског образовања, као и његовог апстрактног разумевања ове егзактне науке што влада нашим светом.


Па, рецимо, када су у питању бројеви 1, 2, 3. и 4; они у математици представљају прва 4 основна броја и у геометрији су основа свих правилних форми. А у нумерологији су они, аналогно овоме, прва 4 броја Творца свог нумеричког света, а људи који их носе створени су за преживљавање и најгорих ситуација и пробијање онога што други не могу.Петак, 14. 2. 2020=11=2

Добар дан

Леп почетак викенда се налази пред нама, који доноси успех посебно онима који су складни и истовремено лепи, а онима који су креативни и маштовити данас се осмехује мањи успех у ономе што раде, мисле и стварају. Ово је и дан у коме би требало да се ангажују што више оне женске јединке чија је професија уметничког типа, јер ће постићи леп успех у својој уметничкој каријери.

У љубави је дан за љубав, а финансијски иде добро туризмолозима.

Савет: Вече проведимо са пријатељима у складу и хармонији.


Субота, 15. 2. 2020=12=3

Повољан дан

Енергије дана су повољне и унапређујуће за већину успешних људи који се труде у животу да им буде још боље, и којима није тешко засукати рукаве када треба да се ради озбиљно и креативно. Дан је повољан за проширење важних пројеката, једино је штета што је данас субота.

На љубавном плану дан је одличан за почетак нових веза, посебно када су у питању парови различитих националности, док је финансијски добар за ступање у пословне односе са иностранством.

Савет: Гледајмо строго унапред, у нове победе.


Недеља, 16. 2. 2020=13=4

Повољан дан

Врло повољан дан се налази пред нама. У њему су енергије управо онакве какве су нам потребне да се не бисмо бавили проблемима, дилемама и трилемама са посла које су нас гњавиле и давиле свакодневно у прошлој радној недељи. Обрни-окрени, чак иако је то било тако, у данашњем дану ће све проћи као руком однесено. Дан је добар за посвећивање породици или усамљивање у романтичној атмосфери, далеко од града.

У љубави не бринимо, а за новац нека нас је баш брига.

Савет: Уживајмо у животу, тамо негде далеко од нашег града.


Понедељак, 17. 2. 2020= 14=5

Несрећан дан

Позитивност енергија је у брзом и великом паду данас у односу на претходне добре дане, па то силнима неће пријати, јер ће бити неумољиво прекинути у ономе што су помислили да ће данас средити. Посебно не иде онима који су хтели пошто-пото остварити оно где нису имали никакве шансе. Енергије дана су такве да то не дозвољавају, па треба стати ту где јесмо и ништа форсирати до неког следећег повољног дана.

На љубавном и материјалном плану не треба чинити непотребне акробације.

Савет: Вече проведимо у ћаскању са партнером.