Дан заљубљених je сутра, а ближи се и Осми март, празници који подразумевају поклоне и пажњу. Ако не можете да одлучите шта би било најприкладније да купите, а желите некога да обрадујете, одлучите се за парфем! Али, пошто није лако изабрати ову врсту поклона чак ни себи, а камоли неком другом, нека вам у томе помогне - астрологија!


ОВАН

Ован воли класичне парфеме, али са јако израженим мирисом. Силина и интензитет их активирају, и од њих јаки и интензивни мириси праве то да постају још јачи и одлучнији, а природни мириси дрвећа појачавају им самопоуздање.

У те сврхе најбољи одабир би могао бити:

Mojave Ghost, Terre d`hermes, BlackXS, Anna, Modern muse, Karl Lagerfeld.


БИК

У природи Бика је да воли цветне и слаткасте парфеме са нотом мириса бергамота – царске турске крушке, која се гаји у Италији. А омиљени су им и мириси ђурђевка, као и јоргована. Ове ароме су у хармонији са љубављу према лепоти и постојаношћу Бикова, а најприближнији одабир је:

Moschino, Versace, Clean skin, Roses de chloe, Ricci Ricci, Prada.


БЛИЗАНЦИ

Парфеми са нотом руже, или ђурђевка.


Bvlgari, Aerin, Dior adict, Refan, Crush, Lady Gaga.РАК

Свеж мирис са реке и језера и тајанствени мириси цвећа повољно делују на креативни дух Рака. Они највише воле, или им највише одговарају парфеми летњих мириса и свежина коју даје близина воде, па одаберите:

Juliette has a Gun, Miss Dior, Delicious, Kouros, B.U.


ЛАВ

Знак Лава је и осећајан и страствен и зато мириси морају бити јаки и препознатљиви. И све је важно, и паковање, и флашица, исто колико и сам парфем. У ту сврху је препорука:

Gucci guilti, CK shock, Obsession, King, Herve Leger, Sicily.


ДЕВИЦА

Терасе типичних Девица су обично препуне цвећа, па самим тим и мириси морају да имају цветну ноту, као што су:

Scen essence, Hypnotic poison, Eternity, Diamonds, Joop.


ВАГА

Вага може да се саживи и са мирисима који су за друге ноћна мора, или им изазивају алергију. Слаткасти мириси им помажу да верују у себе, а топли мириси дају им одлучност и самоувереност. Најбоље је да на себи имају:

Purple lilac, Just Cavalli, CK, Trussardi, Mitsouko.


ШКОРПИЈА

Рођени у знаку Шкорпије не могу да поднесу вечерње, јаке и засићене парфеме, што је потпуно супротно њиховом карактеру, али одговарајући парфеми су са аромом нарциса и ваниле, уз лаку ноту лимунове и наранџине коре. Стога им прија:

Narciso, Dolce, Sikkim, Ostara, Si, Play.


СТРЕЛАЦ

За индивидуалност Стрелца су најбољи источњачки мириси који су у исто време и традиционални и егзотични. А то су:

Black saffron, Meharees, Amouage, Juliette has a gun, Nuit Noire.


ЈАРАЦ

Јарац воли мирис дувана, а очарава га и мирис јасмина, и парфеми које би требало да користе припадници знака Јарца треба да су са цветно-воћним акцентом и прилично рески.Тако ће истаћи индивидуалност и неприкосновено достојанство. А то би могли бити:

Million, Fahrenheit, Le Labo, Boudoir, Aramis, Vanitas.


ВОДОЛИЈА

Мириси који одговарају Водолији су елегантни цветни мириси, као и мирис ружиног или наранџиног дрвета. Да буде сладак, али да одише свежином. Пробајте са:

Giordani gold, Bijou, Herve Leger, Black opium, L`extase.


РИБЕ

Љиљан је по причи створен да Рибама живот учини лепшим. Најлепше цвета током ноћи, када му нико не нарушава мир. Као и Рибе, које најбоље раде управо ноћу, када завлада царство тишине око њих. Тада су своји и само са својим мислима и маштом. И онда им још једино недостаје:

Bruno Banani, Bronze goddess, Kristine, Beauty, Estee Lauder sensuous.