Ушли смо у 2020. годину, која у себи носи број 4. Само по себи, то нам говори да је година веома тешка, нумеролошки и астролошки. Ипак, ова четворка не мора свакоме представљати терет, јер - Србији даје доброг анђела чувара и учиниће да се неке битне финансијске ствари коначно реше. Наравно, биће и помоћи из иностранства.


Јединица

Седмица вас упозорава да будете опрезни, да никоме превише не верујете и да не дозволите да вас избаце из такта они који нису вредни тога. Чувајте своје нерве и посветите се искључиво себи.


Двојка

Вама осмица даје „малу срећу“, мир и спокој, помало лењости, али и чини и да добијете мању суму новца. Играјте на срећу и чините понекад неко добро дело, јер ће вам се то вишеструко вратити. Када вас срећа прати, немојте јој окретати леђа. Чувајте новац, јер сте лаки на трошењу.


Тројка

Због броја 9, током овог месеца сте у обавези да завршите нешто започето или, пак, да ставите тачку на нешто што вам не иде од руке. Са деветком имате задатак да рашчистите са свима и свачим што је до сада остало недоречено, било да су у питању посао или пријатељи, па можда и породица.


Четворка

Ви сте и иначе вредни и радни, а у овом месецу сте под утицајем броја 1, што значи да ћете имати невероватну енергију да почнете нешто ново и битно за ваш будући живот. Ово је ваша година, и зато је искористите на најбољи начин. Ви ћете то умети да одрадите, јер сте дисциплиновани.


Петица

Фебруар вам је месец судбе, и зато поведите рачуна да не направите неки погрешан корак. Чиниће вам се да правите корак напред – два назад, и то је зато што под утицајем броја 2 имамо такву илузију. Чувајте новац, немојте давати никоме на зајам. Не започињите баш сада оно што сте планирали, није време за то.


Шестица

Пратиће вас емоције током овог месеца, јер сте под утицајем броја 3. Ви, који знате да себе дајете породици више него други, поведите рачуна да се ипак не истрошите превише. Јер, док себе дајете, ви сте добри, а када престанете, или немате, онда сте најгори на свету.


Седмица

Овај период биће вам прилично тежак, због четворке која доминира њиме, и зато покушајте да себе оптеретите послом, како ваше здравље не би било оптерећено. Неки ће добити посао, а неки остати без њега. Узимајте витамине.


Осмица

Упркос мирноћи коју у себи носите, у фебруару ће вас петица покренути да будете динамичнији, и да радите на решавању ситуација око радног или стамбеног простора, а можда ћете и отићи на краћи пут. Сигурно нећете бити у нирвани, како то иначе умете, јер вам овај број то неће дозволити.


Деветка

Очекујем да током фебруара неко од вас уђе у брачне воде, добије дете, или реши неке своје породичне дилеме. Због броја 6, зрачићете мало другачије, и радити на томе да се у вашем окружењу и у породици ствари одвијају на много лепши и бољи начин.КАКО СЕ РАЧУНА БИОРИТАМСКИ БРОЈ

Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете то на прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).и, на радном месту, ствари одвијају на много лепши и бољи начин.


(Треће око)