ЊИМА превара никада не пада на памет.


И док постоји велики број мушкараца који не могу одолети искушењу треће особе док су у вези, овим знаковима зодијака то не представља проблем. Они у везу улазе с особом коју сматрају својом сродном душом, стога им друге жене нису потребне.


Ово су три највернија хороскопска знака.


ОВАН


Када траже партнерку, Овнови траже особу с којом ће се повезати на духовном нивоу. Они су изузетно одани и исто то очекују за узврат. Овнове многи често називају великим џентлменима, јер своје партнерке држе као кап воде на длану.

ЈАРАЦ


Јарчевима је верност најважнији сегмент везе. Ако осете било какав порив за неком трећом особом док су у вези, врло озбиљно преиспитају воле ли своју партнерку истински јер се, по њиховом мишљењу, то не сме догађати. Врло ретко се догађа да Јарац превари своју партнерку. Они ће радије прекинути везу него у тајности живети полигамно.


БИК


Бикови су јако озбиљни када су везе у питању. Никада се у њих не упуштају олако, а када једном упознају своју идеалну партнерку, учиниће све да је задрже. За њих је превара нешто најгоре што се може учинити особи коју воле, зато на њу и не помишљају. Такође, поприлично су заштитнички настројени када су у питању њихови партнери, па ће и њих бранити од "погледа са стране".

(index.hr)