У нумерологији се број дотичног дана у месецу одређује тако што се сви бројеви из датума сабирају док се не добије једноцифрен број.


Ево примера: За 29.1.2020. сабирамо 2+9+1+2+0+2+0=16, У случају да је први збир двоцифрен, додатно сабирамо 1+6=7. Дакле нумеролошки гледано 29.1.2020. има вредност 7.


Среда, 29. 1. 2020=16=7

Срећан дан

Енергија дана је сјајна и берићетна, па ће се у њему осећати тако чак и они појединци који нису превише успешни у послу, нису срећни у животу, или су безвољни и инертни по питању свега што би требало чинити да им буде добро. Најбоље, ипак, данас пролазе људи који устају рано и одмах бивају активни чим отворе очи, како се то каже у нашем језику. Дан је добар за лекаре и пацијенте, посебно оне који имају широку душу и племенити су.

Љубави и новац су наклоњени способним људима који разумеју друге.


Савет: Штитимо оне којима је неопходна помоћ.


Четвртак, 30. 1. 2020=8

Неповољан дан

Ако се данас срећа није надвила над неке који су то очекивали, не треба превише да се нервирају, добиће за пар дана оно што им је обећано, јер је сплет данашњих околности такав да су ствари кренуле другачијим током него што је требало, па зато не треба никога кривити. Док су у атмосфери неповољне енергије, већина ствари не иде добрим правцем или онако како је очекивано. Када су у питању немоћни, као и животиње око нас, обавезно им помозимо.

Данас на љубавном, али и финансијском плану, паметни мирују.


Савет: Не радимо физички претешке послове данас.


Петак, 31. 1. 2020=9

Неутралан дан

Све што је повезано са путовањима, борбом, спашавањем и наглашеном тимском сарадњом форсирајмо што више можемо, јер владају солидне неутралне енергије баш за то. Будимо максимално оријентисани на оне око нас, јер је то данас најбитније. Не будимо себични, уских погледа и немојмо седети скрштених руку, да нам касније не би било жао.

У љубави најбоље иде онима који су искреног срца, а што се новца тиче - онима који га умеју безрезервно делити са другима.


Савет: Усмеримо своје мисли и дела ка паметним решењима.


Субота, 1. 2. 2020=7

Неутралан дан

Може се рећи да је данашњи дан некакав природни наставак јучерашњег дана, па слободно наставимо тамо где смо јуче стали, са свим оним стварима које смо јуначки и смело покренули за друге, или пак само за себе. Битно је да дан проведемо у креативној, мирној и оптимистичкој атмосфери, да би нас таква енергија пратила читавог месеца фебруара.

У љубави некима стоји одлучно „да“, док онима који раде у сфери музике долази већи прилив кеша.


Савет: Све што данас радимо, чинимо то предано и посвећено.


Недеља, 2. 2. 2020=8

Срећан дан

Енергије дана су веома срећне и унапређујуће, пре свега за појединце који су добри организатори посла, живота и одржавања здравља старијих лица у непосредном окружењу или властитој породици. Сјајно иде и онима који су ексцентрични, антипатични, повучени, имају тешку енергију и слично, па их други људи не прихватају радо.

На љубавном плану неке очекује прави емотивни, али веома позитивни љубавни вртлог, док неки трговци и туризмолози бивају дословце засути парама данас.


Савет: Следимо пут слободе и интуиције, која би требало да нас води.


Понедељак, 3. 2. 2020=9

Неутралан дан

Започнимо данас све оно што се започети мора, било да је то непријатно, или напротив - повољно и позитивно, а што ће нас свакако унапредити већ у најближој могућој будућности. Потрудимо се да у послу не каскамо превише за другима, или онима који су нам узор, због тога што данас немамо претерано пуно радног елана у себи.

На љубавном плану некима стоји чудно изненађење коме се свакако нису надали, а неке друге очекује новац од наслеђа, за које нису знали.


Савет: Будимо спремни на свакојака изненађења данас.

(Треће око)