КАКО тврде астролози, 27. јануарa, односно данас, долази до поравнања романтичне Венере и осећајног Нептуна на небу, тако да можемо очекивати све могуће емоције у погледу партнерства.


Без обзира на то ком хороскопском знаку припадате, ваше ће се срце загрejaти успркос хладноћи.


ОВАН


Живот ће вам се чинити као да је то ваш властити романтични роман. Ипак, немојте превише времена проводити под покривачима, тако да заборавите на све своје друге обавезе и односе као што су посао, пријатељи и обитељ.


БИК


Како вам не би постало досадно, важно је очијукати и одржавати опуштену везу без обавеза у овом тренутку. Једини проблем: када се улоге преокрену (што се, заправо, може догодити), хтећетенешто више.


БЛИЗАНЦИ


Посао вам је можда у хаосу, али зато вам је вољена особа на врху листе приоритета. Правите променена професионалном плану како бисте се прилагодили својој сродној души. Не брините, цениће сав ваш труд који сте уложили да веза функционише.


РАК


Ово је време када планирате романтично путовање с партнером. Знате, једно од оних на скоро пустом острвугде бисте се могли ноћу купати голи, а дању јахати коње на плажи. Учините овај сан јавом и резервишите викенд било где како бисте се што више повезали.


ЛАВ


Ви доживљавате чисту, силну присност. То подразумева рушење свих зидова који стоје између вас и особе која вас привлачи. То би могло бити застрашујуће за било кога, осим за вас, јер ви волите да будете у центру пажње.


ДЕВИЦА


Ви трагате за пажњом! Жеља за повезивањем с неким посебним је већа него што је била пре само седам дана. Ово неће бити нешто пролазно, биће то време када ћете се истински повезати с неким. Свадбена звона већ се чују у позадини!


ВАГА


Дошло је време да се ваш живот побољша, зар не? Како би било да ви направите први корак? Можете упознати некога новог и згодног, ко “није ваш тип”, али чини да се ”растопите” када затворите очи, преноси Cosmopoliten.


ШКОРПИЈА


Ваш први сусрет дана може бити почетак нечег прелепог. Али, уместо да седите у локалном бару и причате о својим животима, будите креативни! Изведите ту особу на курс кувања или paintball како бисте се доста смejали и стекли заједничке успомене.


СТРЕЛАЦ


Ви никада нисте били тип који се жели обавезати само једној особи… Све до сада! Проведите зимску недељу у кревету, размењујући њежности и међусобно се зближавајући. Наравно, у спаваћој соби мобилни нису допуштени!


ЈАРАЦ


Осећате жељу за очијукањем. Направите први потез тако што ћете послати поруку својој симпатији на Инстаграму. Не будите нервозни! Позваће вас на дејт пре него што ви добијете шансу да то учините.


ВОДОЛИЈА


Имате тајног обожаватеља који је веома заљубљен у вас. Пре него што почнете претраживати своју листу пратитеља на Инстаграму питајући се ко би то могао бити, запамтите: можда им је потребно мало времена пре него што вам се обрате. Не брините, они ће вам се открити и одати вам своје осећаје који ће вас “разбудити”.


РИБЕ


Ово је ваше време да заблистате на пољу романтике! Веза вам се може продубити и бићете заљубљенији него пре. Покушајте остати приземни.


(index.hr)