ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао У случају да ових дана очекујете неко решење или одлуку претпостављених лица, велика је шанса да ће исход бити неповољан. Из неког разлога много тога не сагледавате на прави начин, изложени сте преварама, закулисним радњама и лошим намерама људи који су у прилици да одлучују о вама. Ако идете на суд, покушајте да пролонгирате и на тај начин избегнете губитке.

Љубав Новчани проблеми утичу на атмосферу унутар вашег дома. Осетљиви сте на лоше расположење у блиском окружењу, па то може да произведе пролазну напетост. До краја недеље тензија слаби, хармонија се успоставља, па можете да одахнете и сву пажњу усмерите на друге активности.

Здравље Будите умерени с храном.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Повољан је период за побољшање односа са сарадницима. У живот вам улазе интересантни и утицајни људи, али припазите да их својом потребом да их задивите не одбијете од себе. Радни амбијент се побољшава, али истовремено неке закулисне радње достижу врхунац. Да бисте избегли компликације водите рачуна о томе коме шта причате.

Љубав Усмерени сте на своје потребе. Прија вам интима с вољеном особом, јер желите да сачувате само за себе сваки тренутак проведен с њом. Ипак, истовремено вас вуче изазов да изван свог приватног амбијента не пропустите ниједан друштвени догађај на који сте позвани.

Здравље Болови у грлу.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Осећате се прозвано сте решавате ситуације којима се, до сада, нисте бавили. Подршка вам стиже од претпостављених, али ви то доживљавате као притисак и претерано затрпавање послом. Љутњом ометате оно што с лакоћом можете обавити. Не увиђате да вам се отвара несвакидашња прилика током које, уз мали додатни труд, можете себе трајно да прославите.

Љубав Имате осећај да нешто у вашој вези није у реду. Колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумње навлаче тамни облак на поље ваше љубави, па утеху можда потражите у љубавној авантури која је, осим што је страствена, истовремено и краткотрајна.

Здравље Болови у ногама.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Посао се гомила, добијате све више задатака, а с тим и одговорности. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом би део свог терета пребацили на особе с којима сарађујете. Било како било, овај период је одличан за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу будућност.

Љубав На пољу љубави одвија се тешка борба. Нешто вам не дозвољава да одустанете од својих ставова, друга страна исто тако. Уколико не пронађете начин да разрешите неспоразуме, свако даље оклевање води у трајно захлађење и прекид емотивног односа.

Здравље Несаница.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Ово је време када је неопходно да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије у радном окружењу. Осим тога, чувајте се повреда, нарочито уколико је тако нешто могуће на вашем радном месту. Интензивирање свих односа може бити презахтевно за вашу психу, па и то може да резултира неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони.

Љубав Однос с вољеном особом улази у фазу у којој нема несугласица око којих сте се раније саплитали. Пуни сте позитивних вибрација, па с лакоћом прелазите преко мана које сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење љубавних батерија које ће вам бити потребне у наредном периоду.

Здравље Болови у ногама.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Имате потребу да све одједном завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму посла који преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.

Љубав Изложени сте нападима са свих страна, па вам ни ово животно поље није поштеђено. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу из које је раскид једино решење. Повуците се на време.

Здравље Припазите на исхрану.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Почињете да се преиспитујете. У комуникацији сте брзи и виспрени, све функционише како треба. Ипак, резултати изостају. Финансијска питања вас оптерећују, али на том пољу нема другог решења него да стрпљиво сачекате да се овај напоран период заврши. Позитивне вести стижу од званичних лица, али то не решава све проблеме у потпуности јер ћете на прави исход још причекати.

Љубав Преувеличавате неке проблеме, време проводите у покушајима да разговором разрешите недоумице. Како год се поставите, разговор не тече у оба смера, као да причате сами са собом. То вас фрустрира па је, уколико се не зауставите на време, могућа озбиљна свађа коју ћете, касније, тешко превазићи.

Здравље Бронхитис.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Ових дана сте пуни енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање, па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање као знак мале пажње за ваш пређашњи уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас, али ви постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери. То вас приморава да се повучете.

Љубав Склони сте да се повлачите и дуже временске периоде проводите у самоћи. Ако имате партнера, срећом, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин необична и оптерећује вас својим чудним животним проблемима.

Здравље Пазите плућа.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Многима ће овај период донети унапређење којим ћете се поносити. Ипак, уколико брзоплето поступите можете направити погрешан избор и тиме пропустити све што вам се нуди. Било како било, ових дана ништа не иде без додатних компликација, а добра вест је да ви ипак можете да остварите успех уколико сте довољно стрпљиви и упорни.

Љубав Прави је тренутак за улепшавање, мада, из вас и без тога сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног сусрета. Будите приземљени да бисте избегли разочарање.

Здравље Чувајте се повреда.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Време је за практичне активности и нове идеје које одмах можете спровести у дело. Поред тога, ово је истовремено период када можете очекивати компликације с финансијама. Ипак, поред неочекиваних трошкова, извесни су и значајни приливи новца, па нема претераног разлога за бригу. На радном месту трпите притисак с којим се, засад, успешно носите.

Љубав Неповољни аспекти који описују ваш љубавни живот ових дана наговештавају пуну динамику у односу с партнером, али истовремено и тешко решиве проблеме. Некима ће овај период донети озбиљне компликације у емотивним односима који остављају трајне последице.

Здравље Алергије.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Притискају вас рокови. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и приватних потреба. Истовремено, неповољан је период за било какве односе с јавношћу. Све што урадите, на погрешан начин ћете себе представити. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми, нарочито на местима где су особе које су у ситуацији да о вама одлучују.

Љубав У изгледу је сукоб или спор око заједничких финансија. Вољена особа може бурно одреаговати на оно што сматра да је непотребно трошкарење новца. Истовремено, ваш друштвени живот је у узлазној путањи. Окружени сте креативним људима који вас инспиришу.

Здравље Чувајте плућа.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Збуњени сте јер изостаје подршка на коју сте рачунали. Осим тога, уколико ових дана кренете на пут, будите спремни на компликације, проблеме на граници и кашњења. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, али још сте далеко од реализације. Све у свему, непријатан период из кога, на срећу, излазите без последица.

Љубав Превише сте усмерени на професионалне активности, па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима је и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, чак и пролазна авантура.

Здравље Проблеми са желуцем.