Почетак јануара са собом доноси и сјајан осећај новог почетка. Савршено је време да се "испразните" и оставите иза себе све што се догодило у претходној години, истовремено гледајући напред према новим могућностима. А за неке хороскопске знакове то укључује и проналажење партнера у новој години.


Ако је то нешто о чему сте размишљали и ако томе тежите, 2020. би могла бити ваша година.


- Постоји неколико различитих ствари које можемо сагледати у сфери односа. Венера је планета љубавних односа, а Марс планета сексуалности, па они указују на романтична освајања. Јупитер указује на авантуризам - каже астролог Моли Кардинал.


ОВАН


Ован ће некога упознати у новој години, али само ако је вољан да успори и води дубоке разговоре.


Ован обично јури кроз живот и усредсређује се на властите циљеве и дневни ред. Ретко успоравају довољно дуго да би пронашли партнера или размишљали о сигурности.

Треба да изађу из своје комфор зоне и отворе се према некоме ко показује интересовање за њих. Ако иначе избегавају да воде тешке разговоре, могли би се изненадити везом коју ће успоставити. Наиме, с новим партнером ће јако отворено причати и лако га упознати.


ДЕВИЦА


Захваљујући Јупитеру, Девице ће имати више среће у проналажењу односа у новој години. Осим тога, чека их и пуно забаве.

Проналазак партнера могао би им бити једнако једноставан као и започињање разговора са странцем. Додатно ће припомоћи развоју ситуације, ако изађу из своје комфор зоне.


Ако лако уђу у нову везу, не смеју мислити да ће заувек трајати. Морају да буду опрезни да се не би превише понадали и дали превише. Та нова веза највероватније ће бити добра забава, а ретко ко ће ући у трајнији однос.

За све што им се догоди, Девице би требало само да се усредсреде на задовољство које носи тренутак и веселесе следећима.


СТРЕЛАЦ


Стрелац ће нову годину започети са забавном везом, захваљујући Марсу. Марс је ушао у знак Стрелца 3. јануара, што са собом доноси додатну ватру, веће узбуђење и авантуристичку атмосферу. Самим тим, чекају их занимљиве секси ситуације и флертови.


Од њих зависи како ће се та веза даље развијати. Ако желе да то остане само на сексу, тако ће и бити, мада постоји шанса да прерасте у нешто озбиљније.

Све ће се сводити на оно што траже и труд који су спремни да уложе у одржавање везе. Ако Стрелац то жели да учини службеним, тако ће и бити. Како год било, добро ће се забавити.


ВОДОЛИЈА


Уласкому 2020. годину, планета љубави, Венера, нашла се тачно усред свог транзита кроз Водолију. То ће припаднике овог знака подстакнути да више воле себе, али и да се могу заљубити у другу особу.

Ово може бити ново искуство за њих, јер они обично желе да раде све по свом и ретко развијају везу. Али ако је трајан однос оно што желе, лако ће га остварити у овој години. Све што треба да ураде је да схвате да треба да пусте људе у свој живот. То можда може бити тешко, али ће на крају бити јако срећни.

(24sata.hr)