И ДОК неки не могу да замисле селидбу из родног града или спонтано мењање радног места, особе рођене у овим знаковима зодијака живе за такве промене.


Они никако не могу да замиследа читав живот живе у истом граду и да годинама имају исту, устаљену рутину.

Ова три хороскопска знака обожавају авантуре и спонтаност, и никад немају мира.


СТРЕЛАЦ


Стрелци увек жуде за упознавањем нових људи и истраживањем нових места, па је за њих селидба из државе у државу или с једног континента на други ништа друго него једна прелепаавантура. Они обожавају да тестирају своје границе па не чуди што је управо највише Стрелаца међу заљубљеницима у екстремне спортове. Особе рођене у овом знаку једноставно обожавају нове почетке.


БЛИЗАНЦИ

Близанци воле непрестано да проширују своје хоризонте. Они се променом животног простора и околности осећају као да расту и прелазе на нови ниво, баш као што то треба и да буде, по њиховом мишљењу. Њима није тешко да се снађу у новој околини јер су врло отворени и друштвени и воле да упознају нове људе,
пише Your Tango.


ЛАВ


Лавови без проблема остављају читав живот иза себе и започињу нови. Они ће направити све за свој лични раст и развој и не допуштају да их људи или ствари вежу за неко место. Они обожавају да излазе из властите зоне комфора, јер знају да у њој нема напретка.

(index.hr)