ОВАН

Ваш ауторитет је у првом плану. Иако вам годи када вам се поверавају и питају вас за мишљење, постоје дани када вам није до тога. Сада је такав тренутак. Хитно вам је потребан предах. Не оклевајте, приуштите себи дужу паузу.

БИК

Време је за мали предах, ипак, не дозволите себи претерано опуштање. Искористите дан да очистите заостале обавезе. Осим тога, идеалан је тренутак да обновите старе контакте с пријатељима које сте у протеклом периоду запоставили.

БЛИЗАНЦИ

Поље финансија вам је стални извор фрустрација и брига. Не маштајте о бегу, у овом тренутку не можете ништа поправити јер нису све карте у вашим рукама. Дан искористите да поштено завршите оно што је до вас, а на резултате ћете морати стрпљиво да чекате.

РАК

Време је да се максимално посветите обавезама и да их редом, једну по једну, решите до краја. Финансијска ситуација је прилично стабилна, па је право време да пре него што одете у шопинг очистите дугове и заостале неплаћене рачуне.

ЛАВ

Предстоји вам позитивна промена на љубавном плану. Ситуација креће набоље. Због интензивних пословних обавеза, своје слободно време ћете проводити радно,па ће то одвајање од партнера донети стимуланс за период који долази.

ДЕВИЦА

Расејани сте. Обузети сте бригама које сте сами смислили и решавате проблеме који би тек могли да се догоде. Ваша деконцентрисаност и понашање на послу вас могу много коштати, па је боље да се благовремено тргнете и одвојите реалност од маште.

ВАГА

У потпуности сте посвећни пословним активностима. Пред вама су интензивна дешавања, како на професионалном тако и на финансијском плану. Очекује вас велика шанса која стиже у виду понуде за сарадњу са људима за које сте мислили да су недостижни.

ШКОРПИЈА

Дан је обележен напетим транзитима који наговештавају стресне ситуације из којих нећете лако излазити. Сведите своју нестрпљивост на минимум како бисте избегли веће невоље, нарочито када су у питању партнерски односи и љубав.

СТРЕЛАЦ

Однос с вољеном особом се не одвија онако како бисте желели. Можда вас је она у протеклом периоду помало размазила, па сте без свесне намере ушли у улогу жртве којој је све допуштено. Другој страни таква атмосфера може досадити, а када то схватите биће прекасно.

ЈАРАЦ

Предстоји вам предлог за путовање, сарадњу са неким у иностранству или учење уз исплатив посао. Уколико не реагујете брзо можете пропустити ову неочекивану шансу. Иако вама није својствено да се коцкате, овог пута покушајте, ризик се може исплатити.

ВОДОЛИЈА

Необично сте креативни и из вас избија огромна самоувереност. Толико сте пуни себе да то прети да прерасте у умишљај велике надмоћи над другим људима. Обуздајте налет те гордости, пред вама су задаци које ћете моћи да решите само ако играте у тиму.

РИБЕ

Прихватили сте се обавеза које нису у складу с вашом природом. Тешите се тако што на све то гледате као на привремени пројекат који, када се заврши, доноси нове могућности. Ако је у све то укључен и партнер, будите опрезни, расподела улога би могла да пређе у навику.