Пожурите, ускоро стиже: Астролози су израчунали најбољи дан за венчање у 2020. години

Новости Онлине

19. 01. 2020. у 07:01

Пожурите, ускоро стиже: Астролози су израчунали најбољи дан за венчање у 2020. години
Захваљујући оваквом распореду планета, парови који се ове године одлуче за брак могу постићи ретко кармичко јединство
ПОЗНАТИ астролози тврде да је читава 2020. година „посебно добро време за стварање дугорочних веза“, с тим да је фебруар најбољи месец за венчања.

Број 20 је број анђела, што значи добар почетак. У нумерологији, број два симболизује упорну и снажну жену која, иако понизно клања главом, има невиђену одлучност и енергију. За астрологе, број два односи се на кућу Бика, којом влада Венера - богиња љубави и лепоте, која улива стрпљење и посвећеност да будет верни и учините све да створите невероватно јаку породицу. Поред дигиталне симболике датума 20/02/20, астролози објашњавају улогу планета за срећан брак.

Астролози наглашавају да је цела 2020. повољна за брак. То је због чињенице да се Сатурн 2020. године пребацује са властитог знака Јарца (у којем је од 2017.), у идеалистички и прогресивни знак Водолије, придружујући се Јупитеру. Таква комбинација није постојала од 1960-их - време љубави, једнакости, слободе и слободе љубави!

Године 2020. биће враћена ера Водолије, која ће свету донети саосећање и толеранцију. Захваљујући оваквом распореду планета, парови који се ове године одлуче за брак могу постићи ретко кармичко јединство. Дакле, ако нисте пронашли сродну душу, време је да размислите!

Кладите се на 20.02.2020.

Аутор: Женски магазин


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације