ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Неразрешени односи из прошлости изгледају много гори него што то заиста јесу. До краја периода налазите се у вакууму, са свих страна сте под некаквим невидљивим притиском који не можете да објасните, али га итекако осећате. Срећна вест је да је то пролазна фаза, јер ће се ствари ипак покренути с мртве тачке. Свему претходи једно важно решење које вам отвара нова сазнања и могућности за напредовања каква нисте ни сањали. До тада, останите стрпљиви, пазите шта и коме причате и никоме не држите предавање.

Љубав Очекује вас велика динамика на овом пољу. Уколико сте у вези, ово је време када ће романтично расположење да распламса сву машту коју нисте ни знали да имате у себи. А ако сте сами, пред вама је могућност везе која је на неки начин тајна. Нека вас то не обесхрабри, након проблематичног почетка однос може да прерасте у нешто трајно. Потребно је да с речи пређете на дела и тако покажете да су вам намере озбиљне.

Здравље Нервоза.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Испуњавају вас победе које сте извојевали, па вас то наводи на осећај да сте у свему свемогући. Будите опрезни при куповини, нарочито почетком овог периода, јер за вас ово није право време за трговину. Врло брзо ће вам на наплату доћи то краткотрајно финансијско опуштање, а тада ће вас савладати паника. Ипак, нема разлога за панику, јер ћете у тренутку када вам све буде деловало безнадежно, пронаћи решење које је све време било поред вас, али га ви нисте примећивали.

Љубав Сво задовољство лежи у окружењу породице и укућана. Стижу значајне промене, било да се ради о новом члану, кућном љубимцу или некој сличној промени којом ваша оаза мира добија на квантитету. Некима ће овај период донети велике животне промене које ће бити извор радости. Без обзира на то што је период прилично повољан, будите пажљиви у дискусијама, јер су могући непријатни неспоразуми с особама до којих вам је стало.

Здравље Пазите плућа.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Пред вама је динамичан период који ће се највише одразити на професионални део вашег живота. Можда ћете добити новог газду или претпостављену особу, у сваком случају следи важна промена унутар амбијента у коме радите. После изненађења брзо ћете се сабрати и схватити да су новонастале околности ретка шанса да се прогурате и наизглед лошу ситуацију претворите у личну победу. Уколико сте без посла, ово је период када можете очекивати добру понуду и прилику за ангажман који ће потрајати.

Љубав Мешате љубав и страст. Платонска веза која се заснива на тајном дописивању има природу да прерасте у озбиљно страствену авантуру која може да се заврши на скандалозан начин. Да бисте избегли непријатности, избегавајте кокетирање било које врсте, а нарочито путем порука и на друштвеним мрежама. Будите сигурни да ће пре или касније и највеће тајне испливати на светлост дана, што за вас може бити непријатно.

Здравље Алергије.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Имате јак предосећај да вам се нешто спрема. Свесни сте вибрација које наговештавају да су близу промене након којих више ништа неће бити исто. Ипак, није прави тренутак да своје утиске износите јавно, морате разумети да други људи можда не могу да виде оно што је вама кристално јасно. Можда ћете доћи у искушење да се уплетете у неке закулисне радње, верујући да је то праведно. Опрезно бирајте сваку реч како се не бисте нехотице укључили у туђе проблеме, па се због тога касније извињавали.

Љубав Ово су дани који могу бити прилично непријатни за ваш љубавни живот. Све време је главна тема нешто што није до краја изречено, било да се ради о вама или партнеру. Некима ће овај период донети болна сазнања, а некима откривање тајни за које су мислили да су сигурне. Емотивна збуњеност и потреба за упознавањем нових људи одлична је предиспозиција за прељубу или платонску љубав која би вас тргла и освежила.

Здравље Мучи вас меланхолија.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Чини вам се да сте се превише изложили, али тај осећај је субјективан и на неки начин нереалан. Чак иако сте у ситуацији да вас неко процењује, нема разлога за страх - нико вас неће напасти и критиковати. Период је повољан за учење нечег новог што до сада нисте радили, али одмах урачунајте и непланиране трошкове везане за то. Уколико сте послом везани за саобраћај или комуникацију, будите опрезни јер вас очекује казна или надокнада штете коју сте несмотреношћу изазвали.

Љубав Нерасположење које сте прикривали у протеклом периоду, ових дана, излази на видело. Вољена особа је директно утицала на ваш систем вредности, нарушила вам је самопоуздање. Сада је прилика да озбиљно поразговарате и отворено саопштите шта вам је на души. С обзиром на то да су вам повољни аспекти на небу, очекиван је добар исход свега, али само ако будете директни, сталожени и искрени.

Здравље Болови у леђима.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Нестабилност на финансијском плану. Уздрмане су вам све вредности, али то не узимајте превише за озбиљно, у питању је само кратка фаза током које морате да схватите да у животу постоји нешто више од новца. До краја овог периода проналазите адекватно решење и пређашњу кризу претачете у малу победу којом, уствари, добијате прилику да помогнете и другим људима који су се нашли у сличној невољи. Будите мудри, завршите све што је потребно, али не образлажите никоме своје разлоге и ставове.

Љубав Одмах на почетку овог периода ваше поље љубави долази у центар пажње. Положаји планета указују на велики прилив инспирације, јер вам је душа фокусирана на вољену особу. Отвара се прилика да с партнером изгладите неке неспоразуме, а то се све може одиграти на бескрајно романтичан начин што ће бити инспиративно и људима који су упућени у ваш живот. Неки од вас ће се, у овом периоду, одлучити на брак.

Здравље Главобоља.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Дајете све од себе да посао, за који сте задужени, успе. Под великим сте притиском, осећате се уцењено. Вишак беса који вас обузима може ескалирати на погрешном месту. Водите рачуна, за вас је почео период током кога најмањи неспоразум са сарадницима може да прерасте у озбиљан губитак. Иако сте под стресом, истовремено сте пуни себе, а то вас може навести да прецените своје способности. Пажљиво анализирајте сваку ситуацију и на себе преузимајте само послове за које сте квалификовани.

Љубав На овом плану вам је све некако мутно и нејасно. Бавите се темама које се односе на прошлост, али никако да пронађете заједничко решење којим бисте ставили тачку на минуле дане. Позитиван помак стиже крајем периода, али и даље остајете у вибрацији мистерије и нејасног односа с партнером. Колико год да се трудите да ствари поставите искрено и на право место, неки детаљи ће вам остајати нејасни и недоречени.

Здравље Стомачни проблеми


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Све се покреће. Прилив енергије, како на пословном тако и на приватном плану. Не знате где ћете пре, са сваке стране се нижу динамична дешавања која од вас траже потпуни фокус. Радо бисте се повукли на извесно време и предахнули, али то је у овом периоду немогуће јер вам стижу нови директори или шефови који постављају задатке у оквиру којих ви имате важну улогу. Крајем периода могуће је путовање на коме вам се могу поклопити коцкице да, бар накратко, приуштите себи мали предах и окрепљујући одмор.

Љубав Ово је део вашег живота који мора да претрпи озбиљну корекцију. Околности вас приморавају да рационално сагледате све, иако ништа није чисто и јасно. Свесни сте да немате све информације о особи до које вам је стало, а с друге стране, прихватате половичан љубавни однос јер вам се то, из неког разлога, исплати. Љубав зачињена интересним мотивима за вас може бити пренапорна, па до краја овог периода можете од свега и одустати.

Здравље Преконтролишите крвну слику.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Желите да све напустите и живот из корена промените, али свесни сте последица таквих одлука, па на неки начин све игноришете. Потискивање незадовољстава на пословном плану може проузроковати озбиљне сметње, нарочито у односу са сарадницима, јер они осећају да сте ментално одсутни. Све то може бити узрок ваших озбиљних грешака у раду, а то би вам још више закомпликовало ионако непријатну ситуацију. Не губите оптимизам, све је пролазно, па и ова фаза која је, уствари, увертира за предстојеће промене.

Љубав Највише вам пријају необавезна дружења са људима с којима вас везује једна заједничка особина - бескрајни хедонизам. У том амбијенту љубавни план трпи, као да вам је више стало до околине него до вољене особе. Уколико не будете паметно избалансирали овакву планетарну расподелу енергије, друга страна може ваше чудно понашање погрешно протумачити, а затим и повући потезе који ће трајно нарушити ионако крхке односе.

Здравље Контролишите крвни притисак.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Оптерећују вас неки неспоразуми везани за финансије. Међутим, то није ништа што би требало толико да наглашавате. Овај период је обележен једним добрим аспектом који, у вашем случају, представља стабилизацију на свим нивоима, па и на новчаном. Уколико ваш посао има било какве везе с некретнинама, онда су могући већи проблеми. Од краја периода стиже значајнији финансијски прилив, али и прилика да саставите посао и задовољство. Право је време за кратко путовање, продужени викенд или заслужени одмор.

Љубав Мучи вас лоше расположење, јер су вам мисли усмерене на анализирање нечега што се десило у прошлости. Истовремено, стичете нове увиде, па постајете свесни својих грешака. Ипак, ваш его не дозвољава да се вратите назад и иницирате разговор којим бисте нешто поправили. Огромна неодлучност развија у вама огромну тензију која прети да експлодира ка недужним људима. На крају ћете се запитати шта сте тиме добили и да ли вам је све то било потребно.

Здравље Костобоља.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Могући су исхитрени потези, нарочито ако у овом периоду морате да донесете важну одлуку. Непријатна дешавања у радном окружењу захтевају од вас да превазиђете сопствена ограничења и савладате нове начине функционисања. Планетарни аспекти указују на то да вам се, упркос потешкоћама, отвара могућност да остварите нове увиде који ће вас убудуће одвести на сасвим нову путању. Ако ово савладате на самом почетку периода, награда стиже већ од краја месеца када ће се финансијска ситуација битно променити.

Љубав Испуњава вас топлина породичног и љубавног гнезда. Вољена особа има слуха за све ваше потребе. Почетком периода љубав добија крила, иако ћете се истовремено осећати једним делом незадовољно јер у вашој природи је непресушна потреба за доказивањем љубави и присуством романтике која вас уверава да сте вољени. Како год било, веза тежи ка стабилизацији, а то је нешто што вам је у овом тренутку најбитније.

Здравље Хроничан умор.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Све интензивније размишљате о томе да ли је за вас боље да своју професионалну путању наставите самостално или да радите за неког другог. Ово је период када ћете доспети у центар пажње и највероватније ћете се јако поносити својом позицијом. Ово је време када је потребно да сву креативну енергију уложите у рад како бисте квалитетно одговорили на све пословне изазове који ће се поставити испред вас. У оквиру свега, предстоји вам једна сасвим нова пословна понуда.

Љубав Улажете себе само у посао, па за вољену особу остаје мало слободног времена које, пак, не користите максимално. Иако сте у налету добре енергије, занемарујете да је ваш пословни успех само ваша победа и да партнер очекује онај део вашег бића за који мисли да му припада. Раскорак у очекивањима може произвести лошу комуникацију, због чега бисте могли да пропустите важне тренутке које никада више нећете моћи да надокнадите.

Здравље Чувајте се повреда.