БЛИЗАНЦИ дан почињу грандиозним плановима, ДЕВИЦЕ пазите се повреда: Хороскоп за четвртак, 16. јануар

Астролог: Сузана Бан

16. 01. 2020. у 07:00

БЛИЗАНЦИ дан почињу грандиозним плановима, ДЕВИЦЕ пазите се повреда: Хороскоп за четвртак, 16. јануар

Илустрација Фото: Depositphoto

Дневни хороскоп: Шта вам доноси данашњи дан на пољу љубави, посла и здравља, и да ли ће вам звезде данас бити наклоњене


ОВАН

Постоји велика шанса да се остваре планови од којих сте дигли руке. Добици су извесни, а може вам се вратити и неки уложени новац од кога сте одустали. Пре него што тај новац у нешто уложите, направите добру рачуницу.


БИК

Околности вас наводе да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дубини душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу, ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад се покорити.


БЛИЗАНЦИ

Амбициозни сте, па дан почињете грандиозним плановима. Ловите сваку прилику како бисте се поново наметнули на тржишту на коме делујете. Труд ће бити награђен, али паралелно с тим стичете нове непријатеље којима стајете на пут.


РАК

Прихватите позив пријатеља да изађете. Заборавите на посао и обавезе, неколоко сати дружења учиниће да се препородите. Уколико немате партнера, идеалан тренутак је за ново познанство, које може прерасти у интересантну романсу.


ЛАВ

Наизглед миран дан може да се претвори у фијаско, нарочито ако покушате да импровизујете нешто што не бисте смели да радите. Моћ сналажења у новим ситуацијама јесте одраз паметних људи, али није крај света ни ако понекад одустанете.


ДЕВИЦА

Изложени сте ризику повређивања. Прави разлог томе је потиснута љутња која вас може довести у ситуацију да својом непажњом направите превид и изазовете већу штету. Осим тога, избегавајте службена лица, као и униформисане особе.


ВАГА

Не почињите никакве нове послове. Могли бисте услед недостатка концентрације направити грешке због којих бисте се у наредном периоду бавили поправљањем начињеног. Искористите дан за дружење са помало запостављеним пријатељима и фамилијом.


ШКОРПИЈА

Отворено супротстављање особама које су по статусу изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које нисте у стању да разрешите. Није важно да ли сте у праву, држите се само свога посла, а мишљење задржите за себе.


СТРЕЛАЦ

Дан започињете пуни енергије. Необично сте креативни и самоувереност прети да прерасте у охолост. Обуздајте еуфорију, јер када се буде нешто важно одлучивало, биће вам неопходно мишљење људи које сада не уважавате.


ЈАРАЦ

Време је да се укључите у активности своје друштвене средине. Веома сте цењени, па вам следи и званична похвала за сав труд. Током вечери можете очекивати пријатне вести које ће вам знатно подићи самопоуздање.


ВОДОЛИЈА

Од старта недеље вас очекује велика пословна активност. Као да су се данас сви сетили да им нешто треба. Ваша ажурност и дисциплина морају бити на завидном нивоу како бисте испунили очекивања надређених.


РИБЕ

Добијате нова задужења. С обзиром на то да је у питању нова област у којој се до сада нисте опробали, покренуће вас велика мотивација. Доказујете себи колико су велике ваше способности. Припазите се, нисте непогрешиви.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације