Датум 12.12. врло је занимљив из неколико разлога, а многи нумеролози саветују да искористите сву његову моћ и постигнете све што пожелите.

Децембар се сматра најмистичнијим периодом године, посебно у астролошком и нумеролошком смислу.

Овај месец симболизују борбу светла и таме, која траје све до зимске краткодневице, тачније до 21. децембра у поноћ. Дани тада постају све дужи и дужи, а сунце почиње да побеђује мрачну тмину. У децембру се уједно догађа последњи пун месец у години, али и годишњи циклус празника као што су Божић и Нова година који симболизују крај и нови почетак.

Када је реч о самом датуму, 12. децембар има посебну симболику у езотеризму. Број 12 симболизује пун, затворени круг. У једној години имамо 12 месеци и 12 знакова зодијака. Зато у децембру месецу, када се година приводи крају, најлакши начин је да се осврнемо на претходни период, донесемо неке закључке и да схватимо шта желимо да променимо и постигнемо у будућности.

То је уједно и разлог зашто људи широм света баш у овом месецу припремају листу новогодишњих одлука. Први јануар је симболични моменат да започнемо нешто ново и поставимо своје циљеве.

Верује се да децембар 12. односно јединствена комбинација бројева (1212) повећава вибрацију људске енергије, чини човека много свеснијим, сензитивнијим на поруке које стижу из свих нивоа свести, као и духовно јачим.

Током овог дана, медитација и друге спиритуалне праксе имају много боље ефекте у односу на друге периоде године, тако да се саветује да баш данас примењујете неке од популарних духовних пракси.

Искористите моћ датума 12.12. да сумирате претходне месеце. Размишљајте о стварима које сте добро урадили, на које можете да будете поносни. Такође, осврните се и на своје грешке, падове и ствари које треба да поправите.
Зато одмах поставите све своје циљева за 2020. годину! И то баш данас!

(Телеграф.рс)