ОВАН

Ово је важан дан за вас. Пружа вам се прилика да довршите све започете послове, а предвече очекујте вест у вези с нечим што сте одавно престали да ишчекујете. Брзо реагујте, у супротном би нешто крупно могло да вам измакне.

БИК

За сваки динар морате добро да се помучите. Ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Сав новац који вам дође на неки бржи и лакши начин, тако ће и да оде.

БЛИЗАНЦИ

Ово је један од оних дана када вам се чини да је најбоље да га преспавате. Прави разлог таквом расположењу лежи у чињеници да вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте избегли агонију.

РАК

Концентрација вам је данас на високом нивоу. Активност на пољу комуникација може вам послужити за личне циљеве, посебно на љубавном плану. Припазите, вероватно не примећујете да вољена особа покушава да вам саопшти нешто веома важно.

ЛАВ

Догађај дана може бити конструктивна расправа у коју вас увлаче сарадници за које нисте знали да су на вашој страни. Паралелно с тим стиже подршка и од вољене особе, па вашем оптимизму и добром расположењу нема краја.

ДЕВИЦА

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи с шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност спавају.

ВАГА

Околности вас наводе да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дну душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу, ако је у циљу вишег интереса, није страшно покорити се понекад.

ШКОРПИЈА

Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас касније изненадити неповољни детаљи које нисте схватили на време. Најбоље је да трошкове сведете на минимум и уведете краткотрајну, оштру штедњу.

СТРЕЛАЦ

Дан је обележен напетим транзитима који наговештавају стресне ситуације из којих нећете лако излазити. Сведите своју нестрпљивост на минимум како бисте избегли веће невоље, нарочито када су у питању партнерски односи и љубав.

ЈАРАЦ

Неконтролисано можете планути, па је извесна озбиљна расправа са непознатим особама на јавном месту. Такође, могући су контакти са људима с друге стране закона. Да бисте избегли евентуалне непријатности, дан проведите у друштву вољене особе.

ВОДОЛИЈА

Транзити указују на могућност да упаднете у сукоб с ближњима. Криза унутар породице може потрајати ако се не потрудите и не предузмете конкретне кораке, макар били и непријатни по вас. Не заборавите да вам они нису непријатељи.

РИБЕ

Преувеличавате своју улогу у свему. Свесни сте својих квалитета, па вас тренутни занос наводи да поверујете да не грешите. Осим тога, наглашено сте романтични, па је ово дан у коме ће, можда, ваш партнер највише уживати у свему.