Недељни хороскоп за период од 8. до 15. децембра: ЛАВА збуњује вољена особа; Веза СТРЕЛЦА запала у колотечину

Астролог: Сузана Бан

07. 12. 2019. у 23:00

Недељни хороскоп за период од 8. до 15. децембра: ЛАВА збуњује вољена особа; Веза СТРЕЛЦА запала у колотечину

Depositphotos

Сазнајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао У наредним данима могућа је понуда за партнерство са особом која вам у живот долази као неко ко жели да вас нечему научи. Идеја вам звучи сумњиво, јер је све сувише добро да би било стварно. Без обзира на то што особа која вам се намеће нема лоше намере, њен план није довољно поуздан да бисте се исхитрено и непромишљено упустили у ту авантуру.

Љубав Као и увек, ваш највећи проблем је нестрпљење. Једноставно, ви више не можете да чекате. Срећна вест је да нећете још дуго трпети, промене стижу у блиској будућности, али могу бити непријатне. Останите смирени и не доносите преране закључке јер могу бити потпуно погрешни.

Здравље Проверите хормоне.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Неке ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили. Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити. Реагујте брзо и без колебања како вам цео посао не би пропао.

Љубав Између вољене особе и вас влада неко затишје. Вама се чини да партнер делује себично и нестрпљиво. Ваша романтичност, ових дана, трпи ударце, јер вас околности терају да ситуацију сагледате на реалан начин. Не губите наду, овај период је краткотрајан и пролазан.

Здравље Болови у грлу.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Немате дилему шта јесте право решење нечега, а шта не. Нервира вас што колеге не разумеју шта се у радном окружењу дешава. Беспотребно сами себи кварите расположење, јер се бавите људским односима који су за ваше пословање небитни. Могући су неочекивани издаци. На време припремите стратегију која ће вам помоћи да све платите на време.

Љубав Оптерећени сте анализом неких ситуација која су се одиграле у прошлости. Ваша ћутљивост изазива нерасположење вољене особе. Пробудите се, није право време за искушења. Због недостатка комуникације мали неспоразум прети да се трајно закомпликује.

Здравље Чувајте гласне жице.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Иако сте много тога за овај период испланирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Можда је најбоље решење да направите мали предах како бисте темељно осмислили на који начин је најбоље да се организујете.

Љубав Ако занемарите лоше расположење, схватићете да за дружење и пријатне квалитетне разговоре није неопходна велика свота новца. С друге стране, под тензијом сте због притиска вољене особе која је, ових дана, променљивог расположења и за вас крајње непријатна.

Здравље Чувајте се вируса.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Не недостаје вам концентрација, али обавезе ипак трпе јер нисте довољно посвећени ономе што тренутно радите. Мислима сте далеко, јер унапред планирате активности на чију ћете реализацију још чекати. Јесте да је неопходан детаљан план, али то не подразумева живот у будућем времену при чему пропуштате сваку шансу да квалитетно осмислите садашњост.

Љубав Уступци које сте направили у прошлости долазе на поновно разматрање, јер вам се чини да превише трпите. Збуњује вас вољена особа, чини вам се као да је то неко кога уопште не познајете. Позитиван помак у вашим односима узрокован је сасвим новим вибрацијама које вам небо шаље.

Здравље Алергије.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Недеља почиње великом тензијом и наглом променом ситуације на свим пољима. С једне стране имате вама надређене људе, а с друге оне који су, по хијерархији, испод вас и очекују ваш потез. Не постоји начин да осмислите решење којим би сви актери били задовољни. Беспотребним колебањем губите енергију, јер шта год да изаберете неко ће се љутити.

Љубав Чини се да раније нешто није било по вашој вољи, а када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интерес. Вољеној особи није јасно ваше променљиво расположење, не зна како да вам угоди. Будите фер, јасно реците шта је то што хоћете и истовремено уважите потребе друге стране.

Здравље Проблеми са синусима.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Околности вас приморавају да донесете одлуку за коју знате да мора да се догоди, али које се истовремено и плашите. Превише озбиљно схватате овај тренутак, као да након тога нема повратка на старо. То је нереално, врло брзо ћете схватити да оно што вам је у овом периоду деловало као неизбежно, уствари, није објективно. Не преувеличавајте проблеме.

Љубав Како у послу тако и у љубави, ових дана, мучи вас колебање. Уколико своју тензију будете усмерили на партнера постоји велика шанса да криза ескалира. Реакција вољене особе може бити изненађујуће непријатна. У свему вам могу помоћи блиски пријатељи, ако им се поверите.

Здравље Главобоља.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Посао се гомила а ви се у томе све слабије сналазите. Иако напредујете на месту где се налазите, то није довољно да би вас мотивисало да се још више потрудите. Све оно што вам се сада дешава није случајно. Из неког разлога важно је, јер ће вам бити потребно у будућности. Будите према свима љубазни, јер не знате за шта ће вам неко затребати.

Љубав Прекидате комуникацију с вољеном особом јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, преузмите иницијативу и решите ствари до краја.

Здравље Малаксалост.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Свесни сте да ће се у наредном периоду много тога променити, па вас ишчекивање и неизвесност исцрпљују. Можете себи да помогнете ако се усредсредите на оно што је сада и овде и не мислите на нешто што се још није десило. У сусрет вам долазе многобројне прилике и познанство с млађом особом која има начина да вам професионално помогне.

Љубав Ближи се крај једне фазе. Вољена особа је расположена за значајне промене, а ви то као да не увиђате. Мало пажње и стрпљења могу освежити везу која је запала у колотечину. Кратак одмор и заједничко путовање освежиће везу и подсетиће вас да сте, на првом месту, једно другом пријатељи.

Здравље Прехлада.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Недеља је обележена важним вестима. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваших амбиција, коначно постаје јасна и изводљива. Задовољни сте, али својој околини можете деловати превише арогантно јер они не разумеју да ви на такав начин испољавате добро расположење. Да бисте избегли такве неспоразуме будите отворени у свакодневној комуникацији.

Љубав Време је да се прилагодите вољеној особи. Нисте расположени за компромисе јер их доживљавате као пораз. Шта год да мислите ових дана не заборавите да је ваш партнер, као и ви, особа са својим потребама и да је некада неопходно да јој попустите, чак и када није у праву.

Здравље Проблеми с ногама.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Можете да рачунате на подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање важног уговора који вам најављује да ваша каријера креће у новом правцу. Упоредо с тим муче вас лоши поступци одређених сарадника, па иако славите малу победу, истовремено сте и увређени.

Љубав Незадовољство на љубавном плану прети да постане разлог озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Не будите престроги, јер обоје сте криви. Узрок свега лежи у томе што пропуштате сваку прилику да квалитетним разговором разјасните недоумице које вас муче.

Здравље Горушица.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Ухватило вас је огромно нестрпљење. Све бисте сад и одмах. Док се тако беспотребно трошите и нервирате, време пролази, а ништа се не постиже. Потиснута тензија и ишчекивање прете да ескалирају у виду импулсивне реакције којом бисте упропастили све што сте до сада изградили. Останите стрпљиви како бисте избегли могуће компликације.

Љубав Вољена особа је променљивог расположења, имате утисак да вас намерно искушава. Ако се, ових дана, упустите у озбиљне разговоре, може вам се десити да у афекту изговорите и нешто што сте планирали да прећутите. За ваша незадовољства тренутно нема лека, будите стрпљиви.

Здравље Проблеми с варењем.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације