У недељи за нама чак шест припадника хороскопа ушло је у најпросперитетнији период живота и у наредних пет година срећа ће им се неуморно осмехивати.

Ован

Годинама Овнови вредно раде, али као да њихов труд баш нико не примећује, а камоли награђује. Ипак, коло се коначно окреће у вашу корист, и то на неколико различитих нивоа. Онима који прижељкују проширење породице коначно ће се жеља остварити, као и онима који већ дуго покушавају да остварефинансијску стабилност. Усамљени ће пронаћи љубав свог живота и највероватније је крунисати браком, који ће трајати целог живота. Шансе ће бити безбројне, на вама ће бити да их зграбите и искористите на најбољи могући начин!

Близанци

Време великог професионалног успеха почиње за све припаднике овог знака. Коначно се померате с места на пословној лествици, и то за неколико степеница. Бићете успешни у свему, а у љубави посебно.

Лав

Ваша креативност прећи ће све ваше досадашње границе и донети вам неке лепе промене и велике успехе, нарочито на послу. Уживаћете у мирном, хармоничном животу. Савет за све Лавове током наредних 5 година јесте да не губе време – учите језике, путујте, читајте књиге, учите нове ствари, цртајте, певајте, плешите – бићете незаустављиви!

Шкорпија

 Вама ће се наредних 5 година дивити и завидети, а имаће и на чему! Од изгледа, преко расположења и позитивне енергије, па до новчане ситуације, Шкорпијама ће баш све ићи од руке. Сваку препреку превазићи ћете са лакоћом, и још профитирати.

 Стрелац
 
Постаћете најбоља верзија себе током наредних 5 година. Прихватићете себе у потпуности, што је и најважније. Отворите срце и ум, пустите да живот крене новим путем. Покрените се, потрудите се из све снаге и све ће на крају бити баш онако како сте желели.

 Водолија

 Припадници овог знака ослободиће се тешке везе и упловити у наредних 5 година препуних љубави, о каквој Водолије нису ни сањале. Пред вама је и путовање које лако може да учини да промените професију, али и цео живот.

(Блиц жена)