Астрологија је одлучна у томе да нам покаже шта су наше лоше особине. Овог пута можете да видите које особине су својствене лепшем полу у односу на њихов хороскопски знак.


1. Ован


Ти си нарцисоидна. Шта је у томе за тебе добро? Тако се штитиш. Тако си развила јак нагон преживљавања. Ако те то понекад чини себичном и усмереном на себе, ипак ти је досад помогло да останеш своја и здрава.

2. Бик

Ленја си до тачке самоуништења. Безобзирна и непојмљиво неуредна. Како ти то помаже? Схваташ да су ствари само ствари и да у великој слици живота оне нису важне. Од свог нереда бежиш у потпуни зен и пред личном олујом можеш се повући од себе и не мислити на своје бриге.

3. Близанци

Признај себи, хладна си, резервисана, некомуникативна. Како то може за тебе бити корисно? Људи који се не мичу из свог оклопа често су због тога самоуверенији. Не свиђа ти се да делиш себе с другима па теби остаје више. То што си хладна за тебе је сасвим у реду, ти немаш ни жељу ни потребу да се угрејеш.

4. Рак

Уопште не знаш и не можеш да прашташ и држиш се своје мржње и непријатељства заувек. Има ли и то неку добру страну? То те научило да се поверење мора стећи и зато си веома опрезна са сваком новом особом. Самоодржање на најјаче.

5. Лав

Нема таквог егоманијака какав си ти. Како тиме можеш помоћи другима? Его није лоша ствар, он ти омогућава да будеш снажна кад то мораш бити и твоја одважност, живот без страха често су ти у животу помогли.

6. Девица

Ти си оштар судија свега и свакога. Можеш ли то корисно употребити? Твоје оштре процене помажу ти да издвојиш оно што за тебе није добро и да се ослониш на властиту памет. На дуге пруге неко ће те прогласити чудовиштем, али истина је веома једноставна: не желиш се замарати којештаријама.

Илустрација; Фото: Depositphotos


7. Вага

Ти си највећи, патолошки лажов. Може ли се то претворити у предност? Увек осећаш да ти други верују и то ти истински поправља расположење. Увек ћеш се снаћи и углавном проћи све без последица, а томе те научило лагање.

8. Шкорпија

Ти си садиста и манипулатор. Па ипак, чини се да то некако и није тако важно. Како је то могуће? С тим вештинама заправо увек добијеш шта желиш, а није ли то на крају оно чему сви тежимо. Ти си снажна, понекад окрутна, али на крају увек завршиш са свим адутима.

9. Стрелац

С тобом је немогуће живети. Али, зато што се никад нећеш појавити тамо где те ништа не занима ма ко те звао или се ангажовати на ономе што је другима важно, ти си самој себи најбоља пријатељица. На крају завршиш сама, али осамљени Стрелац је задовољан Стрелац.

10. Јарац

Ти си искључиво усмерена на себе. И на све си спремна. И зато успеваш другима да утераш страх у кости и увек добијеш оно што желиш - то је та предност коју ти даје оно лоше у теби. Људи се боје твојег поганог језика и мичу ти се с пута, а ти у томе уживаш.

11. Водолија

Твој осећај за самоодржање веома је сличан чистој, хладној себичности. Како преживљаваш с том својом особном? Скупљаш на гомилу све што имаш па зато изгледа да имаш пуно, а заправо се ради само о гомили себично прикупљених ствари. Други то примећују, али ти не. И то је твоја предност. Просто своју највећу ману не примећујеш, ниси је свесна.

12. Рибе

Преосетљива си и то иде свима на живце. Шта радиш да то поправиш? Твоја преосетљивост понекад је пасивно агресивна и излуђује све око тебе па да престанеш, спремни су све да ти дају. Мајстори манипулације никад не пате због тога што су изманипулисали друге.


(24sata.hr)