Крајем 2019. Јупитер ће ући у знак Јарца и донети са собом пуно промена. До тада су Плутон и Сатурн већ у знаку Јарца. Дакле, године 2020. ће се три планете налазити у том земљаном знаку. У Новој години доћи ће до пуно промена. При томе ће ова три хороскопска знака имати нарочито пуно среће…

1. Јарац


Овај знак ће, захваљујући Јупитеру, имати јако пуно среће у 2020. години. Особе рођене у знаку Јарца ће бити у могућности да пруже и покажу невероватне ствари. Пратиће их невероватна мотивација и добијаће луде прилике. Јарци се могу сматрати срећнима – 2020. ће заиста бити њихова година! Одлучност и сврсисходност ће им већ у првим месецима следеће године донети просперитет.

2. Девица


И за Девице ће 2020. бити пуна успеха! Сва подручја живота, од каријере, љубави, породице или круга пријатеља – све ће бити изврсно посложено! Особе рођене у знаку Девице могу се радовати узбудљивој и обећавајућој години. Кад је реч о финансијама – и ту су изгледи за повећање прихода јако велики. Међутим, требало би добро размислити пре неких великих инвестиција – а Девице ће имати „нос“ за то. Једноставно долази време када треба да искористе своју срећу.

3. Бик

Особе рођене у знаку Бика могу бити јако радосне! Убрајају се у три најсрећнија знака и закључују срећни земљани трио. Можда ће овај хороскопски знак доживети нешто неочекивано следеће године, али то неће бити ништа лоше! Промене ће Бику донети пуно среће. Моћи ће да уграби нове прилике и да се развија у добром смеру. Нарочито ће се у љубави осећати јако добро. Сви Бикови који нису у сталној вези ће се заљубити и уживати.