Хороскоп за уторак: Неповољан период за побуну Овна; Пред Рибама пуно обавеза

Астролог Сузана Бан / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com

19. 11. 2019. у 07:00

Хороскоп за уторак: Неповољан период за побуну Овна; Пред Рибама пуно обавеза

Depositphotos

Дневни хороскоп: Шта вам доноси данашњи дан на пољу љубави, посла и здравља, и да ли ће вам звезде данас бити наклоњене

ОВАН

Тежите ка слободи, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за побуну. Дисциплиновано и на време обављајте све радне задатке, једино ћете на тај начин избећи напете аспекте који вам могу закомпликовати финансијску ситуацију.

БИК

Своје планове правите на основу обећања која су вам дали пријатељи. Превише одлагања може вас довести у неугодну ситуацију, у којој ћете се на крају правдати претпостављенима, којима ће ваши аргументи бити смешни и неприхватљиви.

БЛИЗАНЦИ

Аспекти вам доносе прилив енергије која вам је у протеклом периоду недостајала. Нажалост, паралелно пристижу нове обавезе којима ће сва лепота овог периода пасти у сенку. Пред вама је напоран рад, за који нећете добити очекивану награду.

РАК

Најпростије активности, за које вам је, иначе, потребан мали труд, данас обављате с великом тешкоћом. Није лоше да размислите о томе да све одложите за неки други дан, јер грч који не успевате да савладате произвешће грешке које су недопустиве.

ЛАВ

Имате много планова и очекујете да убрзо покренете неки од њих. Нажалост, данашња дешавања вам неће донети крупније помаке, осим што ће вас околности навести да размислите о томе да ли је пут који сте изабрали најбољи за неког као што сте ви.

ДЕВИЦА

Како год да се поставите, очекујте да будете у другом плану. Не прија вам таква улога, али свесни сте тога да је то исправан пут. Било да се ради о породичним или љубавним односима, најпаметније је да стрпљиво пружите подршку и сачекате епилог.

ВАГА

Пред вама је дан препун динамике. На ивици сте издржљивости. Већ извесно време вас мучи нешто на послу, а нисте у стању да се томе супротставите. Припазите се, безазлена ситуација вас може навести да направите скандал.

ШКОРПИЈА

Имате пуно планова и очекујете њихову брзу реализацију. Нажалост, ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време, па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оног што сте замислили.

СТРЕЛАЦ

Амбициозни сте, па дан почињете великим плановима. Ловите сваку прилику како бисте се поново наметнули окружењу у коме се крећете и радите. Труд ће бити награђен, али паралелно с тим стичете нове непријатеље, којима стајете на пут.

ЈАРАЦ

Постоји шанса да се ваша жеља за променом радног места оствари. Морате бити свесни тога да ћете, ако то учините, започети нешто ново, после чега нема повратка на старо. То не значи да вас чека нешто лоше, већ да морате бити спремни на све.

ВОДОЛИЈА

Ако успете да дан отпочнете без кашњења и одлагања, могу вам се пружити интересантне могућности, посебно ако је ваш посао везан за иностранство. Не увлачите пријатеље у своје подухвате, решавајте своје проблеме сами.

РИБЕ

Пред вама је пуно обавеза. Чиниће вам се да не дижете главу од посла, а у ствари, ништа се посебно неће дешавати. Илузија да сте претерано оптерећени долази због засићења, па вам је хитно потребна или промена посла или кратак одмор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације