ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Мањи прилив новца можете да потрошите на ситна задовољства, иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље када ће се ситуација битно променити. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни, нарочито ноћу. Постоји опасност и од физичких повреда, па будите пажљиви где год да се крећете, а нарочито док радите.

Љубав Подршка вољене особе вам је од велике важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље Будите умерени са слаткишима.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Период није повољан за покретање нових послова јер вам стиже краткотрајан али јачи пад енергије. Време је да направите озбиљну рекапитулацију свега што је урађено. Ако сте притајено повлачили неке потезе, будите свесни да ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. Конкретне резултате ћете видети у данима који следе.

Љубав Зрачите позитивном енергијом. Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док у томе не учествује и друга страна. Тензија између вас и партнера све више расте. Ако се не будете приземљили односи се могу закомпликовати.

Здравље Инфекције.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Све више вас обузима осећај разочарања. Схватате да сте изложени великој манипулацији, нарочито од стране сарадника којима сте веровали. Безразложно паничите, заштићени сте од стране особа које се налазе на самом врху. Остале тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствен систем вредности.

Љубав Колебате се око свега. С једне стране жудите за слободом, а с друге вам прија да имате некога поред себе. Нестабилно расположење може да вас наведе на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити, па није паметно да сада спроводите промене. Најпре сагледајте комплетну ситуацију.

Здравље Проблеми с видом.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Узнемирава вас хаос који вас окружује. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све што се ових дана дешава, у суштини отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су у изгледу непријатности у виду опомена везаних за нешто што сте сметнули с ума.

Љубав Како год да окренете, ових дана ви сте кривац за све. У том смислу, ради сигурности, преиспитајте све где сте нешто прикрили, јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља може да вас, без лоше намере, ода.

Здравље Бронхитис.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Пред вама је неочекивани подстицај од стране особе за коју нисте мислили да вам може бити од користи. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не препуштајте се првом утиску, заједно с хаосом стиже и право решење којим ћете, на крају, схватити да је све што се десило било идеално за вас.

Љубав Нисте сигурни како да се поставите, па вам је најлакше да сву одговорност пребаците на друге. Можете да упаднете у озбиљан сукоб с вољеном особом, јер лоше процењујете ситуацију. Променљивост расположења у љубавном животу ремети рутину у вашој свакодневици.

Здравље Контролишите крвни притисак.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Узнемирени сте, мучи вас осећај велике одговорности. На вама је да донесете важне одлуке којима ћете повредити неке људе. Пошто је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама јесу непријатне, али дугорочно могу бити корисне.

Љубав Пребацујете све на партнера, уместо да излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може да поремети односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље Болови у грлу.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Расули сте се на више страна, јер је у понуди више пројекти, а сви вам се допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију, па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили, у наредном периоду ће се вишеструко исплатити. Одлазак на кратак пут може бити идеалан потез у овом тренутку.

Љубав Свесни сте да једна фаза ваше љубавне везе пролази и да је крајње време да одлучите шта даље. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Размислите, можда ваше оклевање долази из преозбиљног става о животу и љубавним односима уопште. Опустите се.

Здравље Несаница.ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље, па та дилема може да вам изазове велике недоумице. Немате много времена за колебање, морате брзо деловати. Не трошите време на љутњу и страхове, већ размишљајте конструктивно и послушајте своју интуицију. Решење вам се налази испред носа, али ви се упорно држите старе приче анализирањем прошлости.

Љубав Како се обавезе на послу буду стишавале, тако ће се романтично расположење уздизати. Вољена особа очекује да јој посветите њених пет минута. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из куће на неколико дана. Повољан је период за краткотрајно путовање и предах.

Здравље Чувајте се вирусних инфекција.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Очекујете повољне вести, али оне не стижу. Неки људи су вам, вероватно, подгрејавали лажну наду. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите почетак недеље, јер крајем ње стиже наговештај промена, па тако и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље, јер разрешење свега сада не можете ни да сањате.

Љубав Како на пословном, тако и на љубавном плану, пред вама је недеља препуна тензије. Ово вам изискује доста енергије, која вам већ недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати велике резултате, па због тога спустите лопту и одустаните од надмудривања.

Здравље Алергије.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао На прагу сте промене којом се једна фаза вашег живота завршава. Не очекујте брза решења јер ће трансформација потрајати. Осим тога, пред вама је контакт с особом која вам у живот доноси добре прилике и важне животне лекције. Без обзира на обећавајуће околности, не залећите се. На резултате ћете чекати дуже него што очекујете.

Љубав Привлачи вас особа с којом се срећете у свом радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер колико год будете обазриви, ваша тајна ће бити откривена.

Здравље Чувајте се повреда.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао У наредном периоду за вас је најпаметније да избегавате ситуације у којима нешто доказујете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема, јер свака може да се развије у озбиљну свађу. Све што вам је на срцу сачувајте за себе и стрпљиво сачекајте својих пет минута који ускоро долазе.

Љубав С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она потеже причу о озбиљним темама. Ових дана сте склони преувеличавању свега, па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам озбиљна свађа, а некима и раскид везе.

Здравље Болови у ногама.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Ово је недеља током које бисте могли да склопите нови уговор или да постигнете чврст договор о некој пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Будите педантни и детаљни у свему.

Љубав У односу с вољеном особом нешто не иде како треба. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени, јер сте љубав прихватили буквално. Прилагодите се пре него што буде прекасно.

Здравље Проблеми с варењем.